Modele de unghii cu dantela pentru mirese - Mireasa Perfecta.ro

Modele de unghii cu dantela pentru mirese

0 Comentarii

In ziua nuntii, orice mireasa isi doreste sa arata exceptional, iar manichiura joaca un rol important, mainile fiind printre cele mai expuse parti. Modelul unghiilor de mireasa cu dantela este unul rafinat si elegant, care poate fi aplicat in gel, acryl sau lac, dantela fiind un element important si romantic pentru majoritatea mireselor. In functie de culoarea si aspectul rochiei, mireasa poate alege din gama diversificata de dantela pentru unghii care se poate aplica pe unghia cu gel sau poate fi realizat pe unghia naturala.

unghii mireasa cu dantela

Sa urmarim, deci, pasii pentru a realiza acasa modelul de unghii cu dantela pentru mirese pe unghia naturala:

1. Incepe cu baza: Foloseste un lac protector pentru a iti proteja unghiile;
2. Aplica lac transparent pe intreaga suprafata a unghiei;
3. Continua cu aplicarea lacului de unghii mat pe jumatate din unghie. Poti folosi scotch transparent pentru o aplicare cat mai profesionala;
4. Creeaza dantela: foloseste un betisor subtire (scobitoare) si realizeaza mici cerculete deasupra lacului alb;
5. Pentru un aspect si mai elegant, aplica lacul de unghii transparent cu sclipici;
6. Pentru ca manichiura sa reziste, aplica un lac de unghii protector.

unghii mireasa cu dantela

Modelul de unghii cu dantela pentru mirese poate fi aplicat pe toate unghiile sau doar pe una singura, de obicei pe inelar, in modele simple sau sofisticate, in functie de gusturi sau cerinte.

Asortarea unghiilor cu restul vestimentatiei
Dantela este un element care nu isi pierde niciodata farmecul, fiind mereu la moda pentru ziua nuntii, astfel modelul de unghii cu dantela poate fi asortat de mirese cu gentuta, chiar pantofii si evident, rochia, insa nu excesiv, pentru a nu crea efectul de kitsch.

Dantela este o alegere potrivita in prezent daca iti doresti o manichiura eleganta, sofisticata si rafinata, iesita din tiparele clasice…

unghii cu dantela pentru mirese Modele de unghii cu dantela pentru mirese Modele unghii mireasa cu dantela unghii mirese cu dantela model unghii french cu dantela model unghii cu gel cu dantela unghii roz cu dantela unghii cu gel cu dantela modele unghii cu dantela pentru mireseCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.