Modele de manichiura mireasa - Mireasa Perfecta.ro

Modele de manichiura mireasa

0 Comentarii

Alegerea modelului corect de manichiura pentru mirese este una foarte grea, deoarece fiecare femeie vrea sa arate cat mai bine in ziua nuntii. Exista o varietate de modele de manichiuri dintre care puteti alege. Desigur, optiunea voastra trebuie sa tina seama de mai multi factori, printre care: lungimea acestora, modelul natural sau prelucrat in saloane speciale, culoare, accesorii etc. Alegerea unui model dragut de manichiura mireasa, cu aplicatii florale din material acrilic poate fi o optiune minunata, daca sunteti in cautarea unui model elegant, dar simplu. Veti avea niste unghii sclipitoare si moderne. Puteti alege albul sau o combinatie de alb si roz, care sa dea o alura sofisticata, dar nu exagerata.

manichiura mireasa cu buline

Manichiuri French de mireasa

Manichiura frantuzeasca este, de obicei, modelul preferat de catre mirese, datorita simplitatii si elegantei fara varsta a modelului. Este un model pentru miresele care nu doresc neaparat sa faca din manichiura lor un punct separat de atractie.

Puteti alege si aplicatiile cu pietre sau cristale, alaturi de manichiura frantuzeasca. Veti avea un look discret, dar extrem de fabulos. Sunt numai cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa luati in calcul si acest model peren, venit din tara celor mai minunate parfurmuri.

Manichiura frantuzeasca se poate aplica atat pe unghii naturale, cat si pe unghii prelungite artificial. Rezultatul va fi la fel de uimitor, daca este executat de cineva cu experienta sau calificare in domeniu.

manichiura mireasa cu gel

Aplicatiile de orice natura au menirea de a duce manichiura de mireasa la rang inalt. Este un model simplu, elegant, discret, dar tare atractiv. Veti arata cu totul diferit decat in cazul unei manichiuri simple, eventual monocrome.

Pe langa albul clasic sau rozul naiv, o alta culoare extrem de atractiva este auriul. Acesta se potriveste oricarei culori a rochiei de mireasa. Pe de alta parte, este o alegere indrazneata, care va transforma unghiile in adevarate piese de arta. Aplicatiile pot insoti cu succes aceasta culoare.

Aplicatiile pot fi 3D, pentru un efect si mai surprinzator. Unghiile vor arata extraordinar!

manichiura clasica mireasa

Manichiura realizata cu tipsuri acrilice permite miresei sa isi aleaga lungimea dorita. Eventualele unghii rupte in cursul pregatirilor pentru nunta pot fi reparate repede si comod cu astfel de tehnici moderne, care elimina stresul dat de tot felul de intamplari neprevazute, care se pot ivi chiar inainte de aceasta zi speciala.

Exista si unghiile gen stiletto, foarte ascutite, considerate de unele femei extrem de elegante. Dar tocmai aceasta ascutime a lor le face sa nu fie apreciate suta la suta de catre toate miresele.

Orice model sau varianta ati alege, asigurati-va ca este ceea ce va doriti. Explicati-le manichiuristelor voastre clar ceea ce doriti sa afisati, ca si culoare, lungime, aplicatii.
Aceste specialiste va pot crea modele unice, care sa va puna mainile in evidenta in orice moment al nuntii.

manichiura mireasa 2014

Apelati si la sfatul lor, cu conditia ca acestea sa se suprapuna dorintelor si asteptarilor voastre…

manichiura mireasa 3D manichiura-mireasa-argintie manichiura mireasa caviar alb manichiura mireasa cu flori manichiura mireasa cu foite de aur manichiura mireasa cu model dantela manichiura mireasa cu model manichiura mireasa cu perle manichiura mireasa cu roz si pietre manichiura mireasa cu sclipici manichiura mireasa french cu sclipici manichiura mireasa french manichiura mireasa pietre swarovski manichiura mireasa speciala manichiura mirese manichiuri mireasa model manichiura mireasa cu pietre modele manichiura mireasa unghii mireasa cu model

[widget id="rssimages-7"]