30 modele de unghii pentru mirese - Simple si de efect | Mireasa Perfecta.ro

30 de modele unghii mireasa simple

0 Comentarii

Modelele de unghii simple pentru mireasa pot fi realizate pe unghia naturala cu oja clasica sau semipermanenta, pentru a nu avea surprize neplacute, dar in acelasi timp se pot aplica si cu gel, modelul fiind la fel de simplu si aspectul acelasi, de unghie naturala. Daca nu vreti o manichiura extravaganta si doriti ca in ziua nuntii sa atrageti atentia asupra altor factori, aceste modele de unghii simple pentru mireasa sunt fine si elegante.

unghii mireasa simple

Sfaturi pentru manichiura pe unghia naturala

Daca rochia de mireasa este incarcata, se recomanda un model de unghii simplu, fiind evident ca manichiura trebuie sa fie cat mai delicata, fara imprimeuri stridente. Nuantele alese pot duce sau nu catre aspectul natural, bej, sau alb sidefat, in functie de gusturile miresei, dar modelul French ramane in topul alegerilor.

Modelul French este unul simplu pentru mirese si poate fi realizat in mai multe moduri, pe langa cel clasic, drept sau smiley. De exemplu French-ul V Chevron poate fi realizat in nuante de alb si gri sau alb, pe lacul transparent. Si, daca tot am adus vorba de French, „French-ul inversat”, modelul semiluna este un alt model ideal pentru mirese si nu numai, care este la moda inca din vremea faimoasei Dita Von Teese.

unghii mireasa simple negru si alb

Lacul transparent este o alta alegere buna in combinatia perfecta cu strasuri simple.

Daca tinuta este potrivita pentru un astfel de model, mireasa poate decurge si la folosirea unei altfel de nuante pentru inelar, de exemplu argintiu.

Sfaturi pentru manichiura cu gel

Modelele pentru unghii pot ramane cele mentionate mai sus, insa manichiura cu gel ofera posibilitatea unor modele putin mai curajoase, acest tip de manichiura rezistand, dupa cum stiti, mai mult.

Trebuie mentionat ca oja semipermanenta poate fi folosita o data sau de doua ori pe an, utilizarea frecventa a acesteia ducand la subtierea stratului de cheratina care protejeaza unghia naturala, asa ca, daca a mai fost folosita inainte, se recomanda manichiura cu gel, unghia refacandu-se mai usor dupa „impact”.

unghii mireasa simple french cu sclipici

In cazul manichiurii realizate cu gel, acryl etc., trebuie sa se acorde atentie nuantei naturale a unghiei si, mai ales, formei. Desi cele mai ravnite modele sunt cele rotunde, care pastreaza in continuare aspectul natural, ele nu se potrivesc oricui. Gelul poate fi nude, alb, modele de French pot deriva, iar marimea unghiei nu trebuie exagerata, pentru pastrarea aspectului natural. Imprimeurile pot fi folosite, insa in limita simplitatii.

Si, in sfarsit, ceva foarte important, fie ca alegeti modele de unghii simple pentru mireasa pe unghia naturala, fie cu gel, nu uitati de ingrijirea mainilor inainte, mai ales de cresterea unghiei, daca doriti unghii mai lungi! Pentru a avea pielea tanara si radianta, puteti face in acelasi timp tratamente SPA pentru unghii si piele…

unghii simple albe unghii colorate unghii mireasa cu alb unghii mireasa love unghii mireasa mov unghii mireasa cu inimioare model unghii mireasa simple cu flori model unghii mireasa simple si elegante model unghii mireasa simple modele unghii mireasa roz simple modele unghii mirese simple unghii mireasa deosebite unghii de nunta unghii cu pietre pentru mirese unghii mireasa albe simple unghii mireasa argintii simple unghii mireasa cu flori simple unghii mireasa cu model simple unghii mireasa cu model unghii mireasa foarte simple unghii mireasa simple 2014 unghii mireasa simple albastre unghii mireasa simple albe unghii mireasa simple cu caviar unghii mireasa simple cu dantela unghii mireasa simple cu pietre unghii simple mireasa unghii mireasa elegante cu movCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.