Machiajul pentru mireasa cu ochii negri - Mireasa Perfecta.ro

Machiajul pentru mireasa cu ochii negri

0 Comentarii

Cum ne machiem la nunta noastra daca avem ochii negri? Probabil, ziua nuntii tale este cea mai importanta zi din viata ta, zi in care trebuie sa stralucesti si sa fii superba. In cele ce urmeaza, voi prezenta cateva caracteristici ale machiajului pentru mireasa cu ochii negri. Ochii negri sunt foarte patrunzatori si speciali, atrag atentia foarte usor si cu siguranta, vei vrea sa ii scoti cat mai tare in evidenta in ziua nuntii tale.

Machiajul pentru mireasa cu ochii negri

Culorile pe care trebuie sa le folosesti daca esti o mireasa cu ochii negri:

Nuante profunde, care sa iti evidentieze ochii negri (gri inchis, bleumarin, maro negru, nuanta prunei etc.).

Pentru a adauga lumina ochilor tai, evita fardurile de pleoape mate si foloseste, în schimb, unele metalice, care iti vor reflecta frumos ochii (nuante de auriu, cupru, bronz, maro auriu, gri-argintiu etc.).

Pentru a adauga intensitate ochilor tai, se aplica negru, bleumarin sau maro-pruna de-a lungul liniei genelor.

Paleta ideala pentru tine:

Bleumarin, gri inchis, pruna, roz, cupru, bronz, auriu.

Machiajul pentru mireasa cu ochii negri

Culorile pe care sa le eviti:

Nuantele de pastel sau cele care sunt prea subtile.

Cum realizezi un machiaj de mireasa pentru ochii negri?

1. Incepe cu o nuanta mai deschisa decat negrul pe coltul ochiului interior. Vrei un machiaj intunecat, dar unul in totalitate negru nu avantajeaza pe oricine. Incepe cu un gri, alb, sau chiar le poti combina cu albastru sau rosu.

2. Aplica negru sub forma de V pe coltul exterior al ochilor.

3. Amesteca cele doua culori. Ai posibilitatea sa utilizezi o culoare intre cele doua, cum ar fi un gri sau, in cazul in care ai folosit ceva de genul albastru, un albastru inchis pentru a ajuta la unificarea celor doua nuante.

4. Utilizeaza un tus negru de ochi de-a lungul liniei genelor de jos.

5. Pentru un contur mai frapant si de efect, foloseste un contur lichid. Daca nu esti familiarizata cu acest tip de contur, foloseste un gel sau un creion dermatograf. Incearca sa realizezi celebrul machiaj in stil cat-eyes.

6. Aplica un dermatograf pe linia interioara a ochilor.

7. Aplica un rimel de calitate pentru alungire si volum. Aplica si gene false pentru un efect mai puternic si elegant. Este indicat sa folosesti un machiaj rezistent la apa in ziua nuntii tale…

Nu uita sa folosesti un blush sau bronzant, deoarece culorile pentru acest machiaj sunt putin prea tari si te pot face sa pari palida. Pentru a fi o mireasa frumoasa si a avea un machiaj armonios pentru ochii tai negri, foloseste cu grija aceste sfaturi si fii atenta, astfel incat machiajul sa se imbine intr-un mod armonios!

Tutorial video machiaj mireasa cu ochii negri

Machiajul pentru mireasa cu ochii negriCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.