Machiaj pentru mireasă la modă în 2019 - Mireasa Perfecta.ro

Machiaj pentru mireasă la modă în 2019

0 Comentarii

În curând se apropie cea mai frumoasă zi din viaţa ta, iar tu nu ştii ce make-up să alegi? Noi îţi venim în ajutor cu câteva idei care sperăm să te ajute în 2019.

  • Look-ul glamorous

Este potrivit celor care au rochii tip prinţesă. Alege culorile pale, precum rozul pentru buze, iar referitor la gene, ar fi bine să le foloseşti pe cele false, dacă ale tale nu sunt prea lungi, deoarece aşa îţi vei scoate ochii în evidenţă.

  • Tendinţa contemporană

Un ruj nude şi un machiaj smokey eyes discret te vor face să arăţi superb. Acest look este potrivit celor care îşi vor prinde părul în coc, pentru a nu fi prea încărcate.

  • Machiajul aproape natural

Dacă ai o frumuseţe înnăscută, vei putea pune în valoare acest lucru. Nu ai nevoie decât de puţin fard de obraji, de ochii uşor creionaţi şi un ruj roz, dar nu de unul foarte ţipător.

Tenul şi culoarea ochilor sunt şi ele aspecte foarte importante în alegerea make-upului. Pentru un ten deschis şi ochii albaştri nu este potrivit un machiaj în exces, ci este necesar să foloseşti doar nişte culori mate, un luciu de buze roz şi puţin tuş.
Dacă nunta avea loc pe plajă, ar fi bine să te bronzezi puțin înainte de acest eveniment şi să adopţi un stil cât mai natural.

  • Look-ul vintage

Este potrivit celor care au un ten mai alb. Acestea pot folosi un roz pentru pomeţi şi buze.

Dacă în viaţa de zi cu zi nu obişnuieşti să te machiezi, atunci poţi utiliza tonuri de piersică şi maro, tuşul trebuie trasat ca o linie subţiere şi e indicat să eviţi genele false.

  • Nuanţa părului este şi ea destul de importantă.

Pentru brunete se recomandă folosirea make-upului smokey eyes cu nuanţe metalice, de la auriu şi argintiu, până la maroniu. Blondele ar putea alege nuanţele de violet, indiferent dacă ochii acestora sunt căprui, albaştri sau verzi. Roşcatele naturale pot opta pentru nuanţe de portocaliu pal pentru buze.

  • Cat eye alungit

Pentru un machiaj dramatic se foloseşte anul acesta o linie de tuş mai groasă şi mai alungită. Acest machiaj este potrivit pentru nunţile formale sau cele cu aer mai relaxant.

  • Pomeţii de piersică

Acest tip este potrivit firilor romantice.

  • Buze retro

Indiferent de forma feţei şi a culorii pielii, buzele roşii nu se vor demoda niciodată. Acestea vor da o notă elegantă, punând în evidenţă oricând frumuseţea miresei.

Dacă vor să poarte buzele date cu ruj roșu, brunetele ar trebui să aleagă un machiaj al ochilor mai subtil și să aibă culori apropiate de cele ale pielii. În ceea ce privește tipul de ruj, să știți că cel ușor pudrat, mat, va rezista mai mult pe buze în comparație cu cel cu o textură fluidă sau cremoasă.

  • Machiajul monocromatic

Acesta implică alegerea aceleiași culori atât pentru fardul de ochi, cât şi pentru rujul sau luciul de buze. Nuanţele alese trebuie să fie calde, în caz contrar, cele mai puternice vor da un aspect fals, forţat, chiar dur.

  • Culorile pământii

Cele mai preferate nuanţe ale sezonului sunt cele calde, începând cu bej deschis, nisipiu, până la maro metalizat. Acestea pot fi aplicate pe pleoape, dar şi pe pomeţi…

ivanka-trump-machiaj-mireasa machiaj 2017 View More: http://susanneashby.pass.us/bradandsavanna machiaj elegant mireasa machiaj fashion mireasa machiaj mireasa in trend in 2017 machiaj mireasa rezistent la apa

http://bridalmusings.com/2014/03/romantic-whimsical-wedding-inspiration-shoot-her-lovely-heart/

Machiaj pentru mireasă la modă în 2017 machiaj vintage mireasa vintage makeup

[widget id="rssimages-7"]