Machiaj mireasă ochi verzi - Mireasa Perfecta.ro

Machiaj mireasă ochi verzi

0 Comentarii

Cum ne machiem în ziua nunții dacă avem ochii verzi?

Pentru o mireasă cu ochii verzi trebuie să acordăm o importanță foarte mare machiajului, deoarece ochii trebuie să iasă cât mai mult în evidență. Ochii de culoare verde trebuie machiați cu multă atenție, deoarece nu este ușor să găsești un machiaj pentru ei care să fie potrivit pentru ziua nunții.

Machiaj pentru mirese cu ochi verzi

În funcție de tenul tău sau nuanța de verde a ochilor, frumusețea specială a ochilor tăi verzi poate fi greu de scos în evidență, astfel încât privitorii să o poată aprecia. Prin înțelegerea modului de a aplica machiajul care evidențiază ochii verzi, veți fi în curând pe cale de a face un machiaj minunat pentru ochii verzi.

Pentru a realiza un machiaj de mireasă cu ochii verzi, urmați acești pași:

1. Mai întâi, aplicați orice corector care credeți că este potrivit pentru dumneavoastră.

2. Aplicați fondul de ten. Să încercați să obțineți o culoare care este doar cu o nuanță mai deschisă decât tonul pielii dumneavoastră. Doar asigurați-vă că diferența nu este foarte vizibilă.

Întindeți fondul de ten cu atenție pe toată suprafața fetei. Apoi, aplicați o pudră mată sau translucidă.

3. Aplicați fard de obraz. Folosiți o nuanță roșie sau roz. Folosind aceste culori pe pomeți, veți reuși să scoateți în evidență culoarea ochilor.

4. Aplicați primer pe toată pleoapa, pentru a asigura durata și intensitatea mai mare a machiajului.

5. Folosind o perie de fard pentru definire, aplicați un fard mediu închis spre bronz peste toată pleoapa dumneavoastră. Se aplică ușor unul sau două straturi.

6. Folosind aceeași pensulă, aplicați un fard metalic auriu în partea de sus a stratului aplicat anterior.

7. Folosiți o culoare mai întunecată de fard și aplicați pe colțurile exterioare și interioare ale ochilor.

8. Îmbinați apoi toate culorile, folosind o perie de fard specifică.

9. Aplicați creion de ochi și mascara pentru alungirea genelor.

În final, pentru buze, vă recomandăm să folosiți un ruj roz pal peste care să aplicați un luciu care să ofere buzelor strălucire și volum…

Tutorial video machiaj de mireasa cu ochii verzi

Machiajul pentru miresele cu ochii verzi pe care vi-l recomandăm este un machiaj ușor, natural, pentru ziua nunții dumneavoastră. Dacă sunteți o mireasă cu ochii verzi, nu ezitați să încercați acest machiaj. Nuanțele de auriu și maro vă vor scoate ochii în evidență și vă vor face să străluciți la propria dumneavoastră nuntă. Nuanțele de auriu vă for oferi o prezență exotică și glamour, așa că nu ezitați să încercați acest machiaj!

Machiaj pentru mireasa ochi verzi Machiaj de nunta pentru ochi verzi Machiaj de mireasa cu ochi verzi makeup mireasa ochi verziLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.