Machiaj mireasa cu aerograf - Mireasa Perfecta.ro

Machiaj mireasa cu aerograf

0 Comentarii

Desi machiajul cu aerograf a fost folosit cu precadere doar in televiziune si la Hollywood, machiajul de tip spray este acum o optiune populara in machiajele pentru  mirese.

Nu e de mirare ca machiajul cu aerograf a migrat in industria machiajului de nunta. Pentru o femeie, ziua nuntii ei este cea mai importanta si cel mai bun moment al vietii ei in care trebuie sa debordeze de frumusete.

Dar de ce este aerograful mai bun decat machiajul traditional? Machiajul de mireasa cu aerograf dureaza pana la 18 ore, nu se va topi in caldura extrema si are o textura care atinge perfectiunea. Cel mai important, aerograful este ideal pentru a crea un machiaj de baza cu aspect natural.

Machiajul cu aerograf se prefera in aplicarea fondului de ten, iar in ceea ce priveste machiajului ochilor, se recomanda folosirea pensulelor de machiaj.

Ce este aerograful?

Make-up artistii incarca intr-un pistol mic un pigment special diluat, care distribuie uniform particulele de machiaj pana pe pielea ta, creand un finisaj perfect. Dar multe femei inca mai au rezerve cu privire la efectul de high-tech, temandu-se de un finisaj prea incarcat.

Exista trei formule principale de machiaj de mireasa cu aerograf: pe baza de apa, pe baza de silicon si pe baza de alcool. Formulele pe baza de apa pot fi mai groase pe piele, iar de obicei au un finisaj mat si, uneori, au tendinta sa usuce tenul, spun make-up artistii. Machiajul cu aerograf pe baza de silicon este rezistent la apa: Este, de asemenea, mai flexibil pe suprafata, umple liniile fine si arata mult mai bine, precum o a doua piele. Formulele pe bază de alcool sunt de obicei utilizate pentru efecte speciale, pictura pe corp si nu ar trebui să fie utilizat pe fata.

Pentru un machiaj de mireasa cu aerograf este bine sa se foloseasca in special machiajul pe baza de silicon.

De ce sa alegem machiajul de mireasa cu aerograf?

  • Pentru ca are o rezistenta mult mai buna decat machiajul normal, pana la 24 de ore, iar in ziua ta cea mare nu poti risca un machiaj care sa iti curga sau care sa isi diminueze intensitatea.
  • Este mult mai igienic.
  • Pentru ca in ziua nuntii tale merita sa investesti in frumusetea ta.
  • Pentru ca iti ofera un aspect de perfectiune similar cu al unei vedete de pe covorul rosu…

Machiajul de mireasa cu aerograf are un singur dezavantaj fata de machiajul traditional, si anume un pret mai ridicat, dar cu siguranta acesta nu va fi o problema, deoarece este ziua nuntii tale, in care trebuie sa radiezi de frumusete!

Tutorial video machiaj de mireasa cu aerografLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.