Machiaj mireasa blonda - Mireasa Perfecta.ro

Machiaj mireasa blonda

0 Comentarii

Ziua nuntii tale este cea mai importata zi din viata ta, iar machiajul trebuie sa arate perfect, fara cusur. Machiajul pentru o mireasa blonda trebuie sa respecte anumite criterii care sa iti asigure o frumusete atat naturala, cat si exotica.

machiaj pentru mireasa blonda

Culorile care vi se potrivesc pentru machiajul ochilor sunt:

  • Griul
  • Albastrul inchis
  • Nuanta liliacului
  • Nuanta pruna
  • Movul
  • Verdele inchis

Pentru o mireasa blonda, va recomandam urmatoarele nuante de ruj:

  • Nuantele de roz, roz-inchis, roz-deschis
  • Nuanta liliacului

Evitati sa purtati nuante de galben sau nuante de portocaliu pentru culoarea ochilor, nu va sunt recomandate, deoarece nu avantajeaza o mireasa blonda.

machiaj mireasa blonda ochi verzi

Pe obraji si buze incercati roz pal sau nuanta piersicii. Nuanta roz-trandafiriu poate arata, de asemenea, foarte bine pe buze. In materie de rujuri rosii, blondele pot purta un ruj rosu cu nuante spre albastru sau chiar un roșu-portocaliu.

Pentru a alege machiajul perfect pentru o mireasa blonda, acordati putina atentie si  nuantei de blond a parului dumneavoastra:

Daca aveti nuanta de blond platinat trebuie să folositi culori reci atunci când alegeti machiajul. Verdele, griul și argintiul sunt alegerile cele mai bune pentru ochi. Pentru blush se pot folosi nuante de bronz si aramiu. Pentru buze, puteti folosi aproape orice nuanta de roz.

machiaj nunta ochi albastri

Daca aveti nuanta de blond miere sau caramel cu piele aurie ar trebui să folositi un ruj rosu de nuanta ciresei sau o culoare aurie. Blondele cu nuanta de par caramel sau miere au o gama variata de culori dintre care pot alege, deoarece li se potrivesc foarte multe.

Daca aveti nuanta de blond-roscat, este indicat sa folositi nuante de violet in ceea ce priveste machiajul ochilor, iar in ceea ce priveste rujul, nu ezitati in a incerca nuante de piersica.

Machiajul pentru mireasa blonda in functie de culoarea ochilor

Pentru machiajul ochilor, blondele cu ochi albaștri arata cel mai bine in nuante reci, cum sunt griul, argintiul si albastrul otel.

Blondele cu ochi căprui arata cel mai bine cu nuante de maro si nuanta prunei,  iar sprancenele ar trebui sa fie cu o nuanta mai inchisa decat parul, pentru a defini fata. Atunci când alegeti machiajul, trebuie, de asemenea, sa luati în considerare culoarea ochilor si a tenului. Daca aveti o nuanta  de piele măslinie, incercati tonuri mai inchise.

machiaj blonda ochi caprui

Pentru o mireasa blonda cu o culoare a tenului mai palida, incercati sa folositi pentru ochi nuante de verde inchis, albastru inchis si chiar nuante de gri si negru in combinatie cu primele mentionate…

Asigurati-va ca folositi pentru ten un fond de ten de calitate pentru ziua cea mare, deoarece nimic nu va poate face mai frumoase decat un ten impecabil si un machiaj potrivit tenului si culorii parului!

makeup mirese blondeLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.