Machiaj de nunta pentru ochii verzi - Mireasa Perfecta.ro

Machiaj de nunta pentru ochii verzi

0 Comentarii

Ochii verzi sunt cei mai rari din lume. De aceea, ei trebuie pusi in valoare cat mai mult posibil. Ai ochii verzi? Te casatoresti in curand? Atunci articolul acesta este pentru tine, deoarece vei descoperi cum trebuie sa fie un machiaj de nunta pentru ochii verzi.

Ne-am propus sa iti dezvaluim ce culori trebuie sa aiba fardurile pe care le folosesti in ziua nuntii, pentru a avea cel mai frumos machiaj de nunta pentru ochii verzi.

make-up mireasa ochi verzi

Maroniu – aluna si nuante de auriu

Ochii de culoare verde deschis, palid, sunt scosi in evidenta de nuante care au la baza auriu/galben, folosite pe pleoape. Pentru coada ochilor se folosesc nuante mate de maroniu-aluna. La final, se aplica un creion negru pe linia inferioara a ochiului.

Sampanie

O alta nuanta la moda pentru machiajul mireselor cu ochii verzi este culoarea sampaniei, aplicata pe pleoape, si eyeliner negru sau gri inchis aplicat pe linia genelor superioare si linia inferioara a ochiului, creand si codite la ochi in genul cat eyes.

Pentru un machiaj mai intens, poti aplica umbre de negru sau gri in coltul ochilor si maroniu deasupra. Nuantele de gri se potrivesc mai bine decat cele de maro pe ochii verzi, insa incorporand maroul in gri, ofera o caldura privirii.

Machiaj pentru mireasa cu ochi verzi

Nuante de violet

Culoarea violet este opusa culorii verzi, deoarece are la baza rosu, culoarea complementara verdelui. Asadar, este alegerea perfecta pentru machiajul celor cu ochii verzi.

Aplica pe pleoape nuante de violet, fie roz, lavanda, visiniu aprins sau mov inchis, si vei vedea cat de minunat arata. Apoi foloseste un eyeliner maro sau negru (pentru o privire mai dramatica) pentru a trasa linii pe genele superioare si inferioare.

Daca folosesti fard visiniu, aplica-l cat mai aproape de linia genelor, pentru a scoate in evidenta mai bine culoarea acestora.

machiaj mov pentru ochi verzi

Culoarea tenului si a parului

In alegerea culorilor machiajului de nunta pentru ochii verzi, trebuie tinut cont si de alte doua aspecte: culoarea tenului si cea a parului.

Daca ai tenul masliniu, alege nuante de mov, visiniu si bronz pentru machiaj, iar daca ai tenul deschis, atunci poti opta pentru nuante de roz inchis si maroniu.

Daca ai parul blond, alege culori calde, cum sunt auriul, mierea, iar pentru conturul ochilor, nuante de maro-roscat. In cazul parului saten sau brunet, cea mai buna alegere sunt nuantele de carbune sau cu tenta albastruie pentru conturul ochilor, si culori cat mai neutre…

machiaj clasic mireasa ochi verzi

Tutorial video realizare machiaj de nunta pentru ochii verzi

Poze cu machiaj de nunta pentru ochii verzi:

make-up ochi verzi machiaj simplu mireasa ochi verzi machiaj ochi verzi machiaj nunta ochi verzimakeup nunta ochi verziLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.