Machiaj de mireasa cu ochii albastri - Mireasa Perfecta.ro

Machiaj de mireasa cu ochii albastri

0 Comentarii

Cum ne machiem in ziua nuntii noastre daca avem ochii albastri?

Machiajul pentru mireasa cu ochii albastri va fi cu desavarsire un machiaj pretentios, dar care va arata foarte bine si va fi apreciat de toata lumea din jurul tau, iar tu vei fi o mireasa extraordinar de frumoasa. Pentru machiajul ochilor, incearca un maro-portocaliu. De asemenea, poti folosi si griul, violetul, albastrul si argintiul. Pentru a sublinia ochii albastri, foloseste maroul și umbre. Nuantele calde vor contrasta ochii albastri, ceea ce ii face cu adevărat sa iasa in evidenta.

mireasa cu ochi albastri machiaj

Nu folosi nuantele azurii sau care vor concura cu albastrul ochilor. Incearca o nuanta foarte diferita de culoarea ochilor pentru un contrast reusit si a oferi intensitate privirii.

In ziua nuntii tale este timpul pentru a fi in centrul atentiei, asa ca nu lasa machiajul sa coplesească frumusetea naturala. Dar daca vrei putina eleganta si stralucire, trebuie sa imbini naturaletea cu frumusetea unui machiaj care sa te avantajeze, care sa iti puna trasaturile in valoare.

Machiaj ochi albastri pentru mirese

Care este cea mai buna alegere pentru machiajul ochilor daca avem ochii albastri?

In primul rand, trebuie sa te asiguri ca tenul arata impecabil, asa ca ai nevoie de un fond de ten de calitate care sa acopere toate imperfectiunile, dar care sa fie si rezistent si sa arate natural. Dupa ce ai aplicat fondul de ten, aplica o baza pentru machiajul ochilor, care ajuta ca machiajul sa arate mai bine, dar si asigura o rezistenta mai mare a machiajului. Apoi, aplica un fard de culoare aurie pe pleoapa, apoi la extremitatea exterioara aplica in forma de V un fard de culoare albastru inchis, iar pe arcada aplica un fard auriu mai deschis. Aplica gene false si mascara, pentru un look mai extravagant si special. Aplica un creion de ochi pe linia interioara a ochilor, pentru o mai mare profunzime a privirii.

Machiaj de mireasa cu ochi albastri

Aceste sfaturi pentru machiajul ochilor pentru mireasa cu ochii albastri sunt foarte simple si usor de urmat. Cu siguranta, acest machiaj te va transforma intr-o frumusete speciala, iar culoarea ochilor tai va iesi in evidenta cu desavarsire…

In ziua nuntii tale, trebuie sa acorzi o importanta extraordinara machiajului, deoarece doar asa poti fi o prezenta de neuitat si frumoasa. Alege niste specialisti pentru a-ti realiza machiajul, dar nu ezita in a-i sfatui ce culori ti-ar placea. Impreuna veti face o treaba minunata, iar tu vei fi o mireasa speciala si mirobolanta!

Tutorial video pentru machiaj de mireasa cu ochii albastri:

makeup mireasa ochi albastri machiajul ochilor albastriCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.