Machiaj de mireasă cu mov - Mireasa Perfecta.ro

Machiaj de mireasă cu mov

0 Comentarii

Cum să ne machiem la nunta noastră dacă ne place movul?

Dacă doriți să adaugați putină culoare machiajului dumneavoastră de nunta, atunci culoarea mov este alegerea perfectă pentru un machiaj de mireasă. Movul vă oferă atât culoare, cât și eleganță. Acesta va scoate, cu siguranță culoarea ochilor dumneavoastră în evidență. Însă, trebuie să fiți foarte atente cum aplicați această culoare, nu este indicat să purtați culoarea mov pe toată pleoapa, ci să încercați să-l îmbinați cu o nuanță de auriu; în acest fel, machiajul dumneavoastră va arăta minunat.

Machiaj pentru mirese cu mov

Movul aplicat pe toată pleoapa va fi prea strident, iar machiajul de mireasă cu nuanțe de mov trebuie să fie subtil, natural, să ofere eleganță și clasă în ziua dumneavoastră cea mare.

Pentru a realiza machiajul de mireasa cu nuanțe de mov, urmați pașii:

Pasul 1: Aplicați un primer de o calitate superioară pe pleoape. Asigurați-vă că ați întins bine primer-ul și pe marginile cutelor pleoapei.

Pasul 2: Aplicați un fard de culoare roz în jumătatea exterioară a pleoapei.

Pasul 3: Aplicați un fard deschis de nuanța  prunei pe centrul pleoapei.

Pasul 4: Aplicați un fard de ochi violet închis în colțul exterior al ochilor.

Pasul  5: Se amestecă fardul de ochi violet aplicat în etapa anterioară folosind o perie pufoasă pentru a îmbina toate culorile deja aplicate. Extinde fardul de ochi spre cutele ochilor, pentru a adăuga adâncime și definire.

Pasul 6: Se aplică un creion kohl violet pe linia interioară și linia genelor de jos. Utilizați o perie pentru dermatograf pentru a diminua marginile machiajului cu creion. Aplicați un fard de nuanță aurie pe jumătatea interioara a capacului și îmbinați-o cu un fard de culoare roz.

Pasul 7: Creionați linia genelor superioare cu un creion negru. Pentru a obține un negru mai intens, folosiți un liner lichid negru.

Pasul 8: Folosiți mascara pentru alungire și utilizați genele false pentru un efect glamour mai special.

După ce ați terminat machiajul ochilor, periați genele și aplicați un gel pentru sprâncene sau chiar cu un rimel de culoarea genelor dumneavoastră.

makeup mireasa cu mov

Pentru machiajul feței:

Începeți prin aplicarea unui primer. Dacă aveți tenul gras, aplicați o loțiune pentru nevoile tenului dumneavoastră.

Aplicați un fond de ten potrivit pentru tipul dvs de piele și de o acoperire cât mai bună. Apoi, aplicați un fard de obraz în nuanțe de bronz, iar în cele din urmă puteți aplica un fard de obraz roz luminos cald.

Pentru a fi o mireasă frumoasă, trebuie să acordați o importanță specială machiajului dumneavoastră. Dacă alegeți machiajul în nuanțe de mov, nu veți da greș și veți fi o prezență deosebită în ziua nunții dumneavoastră. Dacă urmați sfaturile noastre, veți fi mai mult decât mulțumită…

machiaj cu mov pentru mirese machiaj de nunta cu mov Machiaj de mireasa cu movLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.