Machiaj de mireasa cu fata rotunda - Mireasa Perfecta.ro

Machiaj de mireasa cu fata rotunda

0 Comentarii

Cum ne machiem daca avem fata rotunda? Exista atatea sfaturi pentru un machiaj pentru o fata rotunda, insa in ziua nuntii tale nu poti risca sa nu iti iasa un machiaj perfect; trebuie sa fii stralucitoare si sa stii exact care sunt criteriile dupa care trebuie sa te ghidezi cand realizezi un machiaj de mireasa pentru o fata rotunda.

Machiaj pentru mireasa cu fata rotunda

Sfaturile pe care o sa vi le dezvalui va vor fi cu siguranta de folos pentru machiajul din ziua nuntii dumneavoastra.

Cum sa iti conturezi fata?

Scopul unui machiaj pentru o fata rotunda este de a face forma fetei sa para putin mai subtire si nu chiar atat de rotunda. Acestea fiind spuse, secretul unui machiaj de top pentru o fata rotunda este conturarea acesteia. Conturarea fetei face toata diferenta in machiajul dumneavoastra.

Când aveti o fata rotunda, unul dintre sfaturile pe care trebuie sa le urmati este evitarea aplicarii blush-ului pe pometi. Acesta poate face fata sa para mai rotunda, in loc de a o face sa para mai subtire. Asadar, in loc sa aplicati blush-ul pe pometi, aplicati-l de-a lungul partii inferioare a fetei. Acest lucru va crea un efect de subtiere si alungire a fetei.

Machiaj mireasa fata rotunda ochi albastri

Pentru machiajul unei fete rotunde, este de preferat sa se aleaga tonurile de maro; acestea vor imbunatati aspectul machiajului, iar in folosirea fardului de ochi vor face ca ochii sa para mai frumosi.

Daca sunteti in cautarea unei modalitati de a face buzele voastre sa iasa in evidenta daca aveti o fata rotunda, tonurile in nuante de fructe de padure sunt o modalitate foarte buna de a face acest lucru!

Bronzantul este un must-have daca aveti fata rotunda. Totul depinde de tonul pielii, desigur, dar bronzer-ul poate fi cel mai potrivit, daca aveti fata rotunda. Conturarea cu autobronzant este o modalitate foarte buna de a atrage atentia. Acesta este un sfat de machiaj pentru fata rotunda pe care il puteti folosi tot timpul.

kim kardashian machiaj fata rotunda

Conturati-va sprancenele! Forma sprancenelor poate avea un efect foarte frumos pentru fata rotunda, pentru ca sprancenele bine definite vor crea fetei tale un efect de alungire…

Foloseste farduri de ochi in nuante inchise, precum: negru, albastru inchis, mov sau maro. Utilizarea machiajului de ochi in culori inchise este o alegere extraordinara pentru o mireasa cu fata rotunda. Nu ezita sa imbini toate aceste culori pentru un efect maxim!Loading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.