Unde să îți petreci luna de miere cu bani puțini - Mireasa Perfecta.ro

Unde să îți petreci luna de miere cu bani puțini

0 Comentarii

Pentru a avea o lună de miere cu bani puțini, cel mai indicat ar fi ca aceasta să fie programată cu cel puțin un an înainte. Deja se știe faptul că în momentul în care facem rezervările din timp, atât prețul hotelului, cât și cel al biletelor de avion vor fi mult mai mici.

Gândește-te că ai putea să planifici două vacanțe cu banii pe care i-ai da pe acestea cu o lună înainte de plecare. Cel mai bine e să îți faci planurile din timp pentru a putea petrece cât mai multe momente plăcute alături de partenerul tău, în locuri cât mai plăcute.

Dacă îți place să te plimbi prin Europa, cu siguranță o vacanță la Paris ar fi cea mai indicată alegere. Parisul este considerat cel mai romantic oraș din lume și, cum spuneam și mai sus, dacă vă faceți rezervările din timp veți fi surprinși de suma mică pe care va trebui să o plătiți pentru o lună de miere perfectă. Unde v-ați putea petrece timpul mai bine decât pe străduțele romantice și cochete ale Parisului, în jurul Turnului Eiffel sau în cafenelele pe care le vezi doar în filmele romantice?

Dacă ai fost de prea multe ori la Paris și nu îți dorești să vizitezi acest oraș superb și în luna de miere, o altă alegere inspirată ar fi, cu siguranță, Grecia. Alege un oraș cu ieșire la mare, iar luna ta de miere va fi una cu adevărat fierbinte. Ce poate fi mai frumos decât statul la plajă alături de partener, cu o carte în mână, un cocktail cu gheață și cu o priveliște încântătoare în jur? Nu te mai gândi și fă-ți rezervările din timp! Caută un hotel cu piscină, iar luna ta de miere va fi și mai reușită.

Madridul este o destinație perfectă pentru luna de miere și poți să ai parte de o vacanță superbă fără a cheltui sume foarte mari. Orașul este plin de  locuri pe care le puteți vizita, este plin de cafenele drăguțe și de hoteluri ce vă vor lăsa cu gura căscată. Mulți tineri aleg această destinație pentru luna de miere, iar la întoarcerea în țară se declară perfect mulțumiți de alegerea făcută. Nu aveți cum să dați greș dacă alegeți să petreceți clipe romantice în acest oraș superb, iar clădirile orașului par a fi construite special pentru voi, pentru filmul vostru romantic.

Dacă ești înnebunită după orașele istorice, ai putea să alegi Roma pentru luna de miere. Este un oraș superb, romantic și cu siguranță nu te vei plictisi în niciun moment dacă alegi această destinație turistică. Prețurile nu sunt deloc piperate, iar locurile pe care le poți vizita alături de partenerul tău sunt cu adevărat impresionante. Te vei simți ca într-un film vechi în care protagonista este condusă acasă de italianul veritabil care o curtează, îi oferă flori și o invită la cele mai intime restaurante din oraș. Nu-i așa că de mică visezi la acest scenariu? Dacă vă veți petrece luna de miere la Roma, vei putea avea parte de aceste scene chiar alături de iubitul tău soț.

Bineînțeles că puteți petrece clipe de neuitat și pe litoralul românesc și de aceea ați putea să rezervați o cameră la un hotel ce se află exact lângă plajă și să vă lăsați mângâiați de razele soarelui tot sezonul estival. Nu este un secret că pe litoralul românesc distracția e în toi până în luna septembrie și de aceea, cu siguranță va fi o alegere inspirată dacă sunteți dornici de o astfel de distracție…

Indiferent de ce destinație ați alege din cele enumerate mai sus pentru a vă petrece luna de miere, trebuie să știți că prețurile sunt foarte bune și că nu va fi nevoie cheltuiți sume fabuloase pentru a avea o vacanță de neuitat.Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.