Top 5 destinații pentru luna de miere în 2019 - Mireasa Perfecta.ro

Top 5 destinații pentru luna de miere în 2019

0 Comentarii

Momentele petrecute în luna de miere vor rămâne de neuitat pentru proaspeții căsătoriți, tocmai de aceea este deosebit de importantă alegerea locului perfect.

Cu toate că nu mulți tineri căsătoriți își permit să meargă în luna de miere, mai ales în alte țări, pe tărâmuri minunate, nemaivăzute de ei, ar fi bine ca aceștia să facă pe cât posibil să se deplaseze totuși chiar și pentru o scurtă perioadă într-un loc dorit de ei. Cu aceste ocazii, cei mai mulți dintre ei nu se vor mai întâlni, tocmai de aceea trebuie făcut totul la timp. Cu toate că există posibilitatea ca aceștia să stea în chirie sau să își dorească o mașină sau alte bunuri, chiar și pentru câteva zile este bine să meargă, deoarece nu vor regreta aceste momente.

Pentru cei care nu își pot permite deplasarea în afara țării, pot opta pentru Băile Herculane, Bran, Delta Dunării, Lacul Vulturilor, Marea Neagră – Plaja Vadu, Stâna de Vale, Sighișoara etc. Avem numeroase locații în țara noastră care merită vizitate și apreciate. Așa că nu fiți dezamăgiți dacă nu dispuneți de bani suficienți pentru a pleca în altă țară.

Printre cele mai căutate locații pentru luna de miere întâlnim:

  1. Insulele Maldive

Considerate și insulele relaxării, reprezintă locul perfect pentru începerea vieții de cuplu căsătorit. Această locație vă va cuceri imediat datorită apei deosebit de clare, ce să mai spunem de plajele imaculate?! Este foarte căutat acest loc de către cuplurile romantice, datorită peisajelor încântătoare. Doritorii de scufundări și snorkeling se vor putea bucura de coloritul lumii acvatice.

Maldive

  1. Insula alb-albastră – Santorini, Grecia

Ceea ce v-ar putea încânta la această insulă sunt apusurile, care vă vor lăsa fără cuvinte. Atmosfera de pace și calm va fi o bucurie pentru voi. Specificul bucătăriei grecești vă va încânta papilele gustative. Se recomandă vizitarea plajelor Perissa sau Kamari, ce prezintă nisip negru. Plimbarea alături de partener pe una dintre aceste plaje va fi una deosebit de romantică, de neuitat, datorită peisajelor, culorilor încântătoare. Combinația caselor de un alb pur cu albastrul mării are o notă de romantism deosebită.

Santorini

  1. Honolulu, Hawaii

Ca multe alte insule, peisajele sunt de-a dreptul spectaculoase. Culorile îți vor încânta și ele văzul. Și în această locație se pot practica sporturile de apă. Ceea ce este cel mai spectaculos lucru la această insulă este zona Golfului Hanauma, ce prezintă un crater plin cu pești exotici și țestoase verzi.

Honolulu

  1. Tanzania

Iubitorii spiritului african pot opta pentru această țară. Plajele superbe din Zanzibar cu nisip alb sunt absolut încântătoare. În Tanzania se găsește cel mai înalt munte african, Kilimanjaro. Acesta este potrivit aventurierilor care doresc să se cațere.

Alte puncte turistice în această țară sunt lacurile Manyara și Tarangire, Craterul Ngorongoro, Lacul Tangganyika. Acesta din urmă prezintă o apă foarte curată, potrivită snorkeling-ului.

Tanzania

  1. Sri Lanka

Forma de lacrimă a insulei, plajele, peisajele și cultura te vor fascina. Elefantul reprezintă simbolul insulei. În fiecare zi au loc concursuri de frumusețe cu aceste animale. Relaxarea poate fi îmbinată cu vizitatul rezervațiilor naturale și a templelor…

Sri LankaCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.