Top 5 destinații pentru luna de miere - Mireasa Perfecta.ro

Top 5 destinații pentru luna de miere

0 Comentarii

Luna de miere este ocazia perfectă ca noul cuplu să se bucure de câteva clipe de intimitate într-un cadru feeric. După luni întregi de planificare până la cel mai mic detaliu și câteva zile încărcate, o săptămână de relaxare este mai bun decât binevenită. Cuplurile așteaptă cu nerăbdare momentul în care pot merge în vacanță și își pot crea amintiri plăcute împreună. Gusturile sunt diverse de obicei.

În timp ce unii preferă destinații exotice în care singurele zgomote sunt valurile mării și ciripitul păsărilor, alții nu pot sta prea departe de freamătul orașului. Ei bine, în rândurile următoare sigur se găsește ceva pentru fiecare.

Insulele Mauritius

Cine nu și-ar dori să-și petreacă o vreme într-un colț de rai? Insulele vaste care se contopesc cu albastrul mării îți dau senzația că ai poposit pe meleaguri de basm.

Aceste insule nu sunt altceva decât o bucată din ceea ce poate oferi paradisul: nisip alb fin, apă azurie, hoteluri exclusiviste, vreme călduroasă și o atmosferă romantică.

Activitățile pe care proaspătul cuplu le poate face aici includ picnic în preajma nuferilor gigant din grădina botanică, parasailing deasupra coastei de est sau o croazieră privată pentru a privi apusul de soare.

Las Vegas

Nu există multe destinații la fel de luxoase ca aceasta. Drept urmare, multe cupluri aleg să-și petreacă luna de miere în resorturile din Las Vegas. Nu doar să sunt o sursă bună de divertisment datorită luminilor cu neon, a resorturilor imense, a experiențelor culinare de fine dining și a cumpărăturilor de lux, ele sunt și un cadru romantic.

Vegas oferă o experiență unică în viață pe care nu vrei s-o ratezi. Când ești în luna de miere cu partenerul, vă puteți pune mintea la încercare cu activitățile care îți stimulează mintea, puteți încerca mâncare deosebită, puteți bea niște băuturi sofisticate și nu în ultimul rând, puteți face multe poze în fața celor mai emblematice clădiri care amintesc de Paris, Veneția sau Marele Canion.

Bali

Din ce în ce mai multe cupluri aleg să își petreacă luna de miere în aceste loc splendid. Bali nu este altceva decât o destinație turistică care are puterea de a vrăji pe oricine.

Deși îți pune la dispoziție plaje multe, sigur îți vei dori să explorezi mai întâi locurile din jurul acestora. Poți face acest lucru prin intermediul unei plimbări cu bicicleta sau cu scuterul. În calea ta vei vedea multă verdeață și vei învăța câteva ceva din cultura locală.

O astfel de experiență nu este doar pentru relaxarea trupului, ea este potrivită și pentru purificarea spirituală. Tu și partenerul vă puteți încărca de energie pe aceste meleaguri și puteți chiar vorbi cu un șaman, pentru a avea parte de ceva deosebit.

Paris

În mod evident, un astfel de top trebuie neapărat să includă și orașul luminilor. În Paris romantismul plutește în aer, așa că este imposibil să nu se potrivească preferințelor voastre.

Aici vă puteți pierde împreună pe străduțe, puteți savura delicatese culinare la micile cafenele, puteți petrece ore bune în compania picturilor de la Muzeul Luvru, puteți savura un picnic în fața atracției emblematice, Turnul Eiffel sau puteți merge la o degustare de vin.

Când spui Paris, spui rafinament, farmec și iubire clasică. Amintirile din luna de miere petrecută în Paris au un alt iz. Acestea nu se uită ușor și o vizită în orașul iubirii reaprinde cele mai puternice sentimente. Așadar, Parisul poate fi destinația perfectă pentru cei ce își doresc să sărbătorească iubirea în acest cadru.

Grecia

Insulele grecești le pun la dispoziția cuplurilor diverse opțiuni dintre care pot alege în funcție de preferințe. Aici se găsesc și locații mai exclusiviste, care au un preț pe măsură, dar și locuri mai accesibile.

Dacă vrei să ai vedere asupra mării azurii și apusuri cum rar ți-e dat să vezi, atunci un popas în Santorini ar fi mai mult decât potrivit. După câteva momente de venerație poți reveni la lumea cotidiană din Atena. Când treci pe aici, o vizită pe la faimoasele ruine este necesară.

Nu în ultimul rând, dacă preferi un loc puțin mai retras, atunci ai putea explora insulele care nu sunt atât de cunoscute. Chiar și aici bucătăria este la fel de bogată, oamenii la fel de primitori și peisajele la fel de frumoase.

Acestea sunt câteva dintre cele mai frumoase destinații pentru luna de miere. Cupurile au la îndemână opțiuni din plin. Croaziere pe mări, apusuri savurate în doi în briza oceanului, o experiență culinară pe cinste sau plimbări pe străduțe de sute de ani, toate se găsesc în rândurile de mai sus.

[widget id="rssimages-7"]