Povesti șocante din luna de miere - Mireasa Perfecta.ro

Povesti șocante din luna de miere

0 Comments

Unii oameni sunt mai norocoși decât alții și, de aceea, chiar dacă unii au parte de o lună de miere ca în povești, alții au parte doar de experiențe mai puțin norocoase pe care le vor ține minte pentru tot restul vieții. În continuare vă vom prezenta unele dintre cele mai ghinioniste cupluri.

Stefan și Erika Svanstrom. Dezastrele s-au ținut lanț în luna de miere

Acesta este unul dintre cele mai ghinioniste cupluri din lume, deoarece cei doi suedezi au avut parte doar de nenorociri în decursul a celor patru luni care au reprezentat pentru ei luna de miere. Aceștia au plecat în vacanță alături de bebelușul lor și din cauza unei furtuni de zăpadă au rămas blocați în München. Următoarea lor destinație a fost Australia, dar nici această locație nu a fost ferită de astfel de peripeții neprevăzute. Familia a reușit să scape cu viață în urma unui ciclon ce a avut loc în Cairns, inundațiilor groaznice din Brisbane și incendiilor din Perth.

Ca și cum acestea nu au fost de ajuns, aceștia au fost „loviți” și de cutremurele imense din Noua Zeelandă și Japonia. Excursia din China a fost puțin mai liniștită, dar cei trei nu vor putea uita niciodată cele patru luni de coșmar.

Luna de miere s-a transformat în divorț

Deși știm că majoritatea cuplurilor au probleme cu soacrele, acestea dându-le bătăi de cap mai ales celor care abia au făcut primul pas în căsnicie, cu siguranță nu vă puteți imagina ceea ce va urma. Italienii Marianna și Stefano au avut parte de un șoc în momentul în care la aeroport, înainte de îmbarcare, a apărut mama bărbatului zâmbitoare și încărcată de bagaje pentru a-i însoți în frumoasa excursie care tocmai ar fi putut să înceapă. Chiar dacă la început Marianna nu a reacționat în niciun fel și a încercat să se bucure cu adevărat de momentele frumoasele, după câteva săptămâni aceasta nu a mai putut să se abțină și a cerut divorțul, întorcându-se în Napoli, la părinții ei.

Femeia în vârstă de 36 de ani a menționat că a decis să divorțeze deoarece mama soțului nu le dădea deloc pace și îi însoțea la tot pasul, fără ca aceștia să aibă vreun strop de intimitate.

A fosta arestat pentru că a angajat o prostituată în luna de miere

Americanul de origine arabă Mohammed Ahmed a fost arestat în statul Florida, în momentul în care se afla în luna de miere. Motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru este faptul că bărbatul a vrut să angajeze o prostituată, iar aceasta, în cele din urmă, s-a dovedit a fi polițistă sub acoperire. În timp ce bărbatul dădea declarații la poliție, mireasa îl căuta speriată, dându-l dispărut la altă secție de poliție, neștiind ce s-a întâmplat cu el, pentru că nu venise acasă peste noapte.

Mohammed Ahmed

Mirele a fost ucis de un rechin chiar în luna de miere

Un alt cuplu a avut parte de o experiență tragică, parcă desprinsă dintr-un film, în luna de miere. Tinerii însurăței din Marea Britanie, Ian și Gemma Redmond, au ales să meargă în luna de miere într-o destinație exotică, și anume Insulele Seychelles…

Ian, bărbatul în vârstă de 30 de ani, era în apă la o sesiune de snorkeling, iar soția sa stătea pe plajă. În acele momente s-a petrecut o adevărată tragedie, deoarece bărbatul a fost atacat de un rechin, acesta fiind mușcat atât de mână, cât și de picior. Bărbatul a fost tras foarte repede pe o barcă unde i s-au aplicat mai multe măsuri de resuscitare, însă toate acestea au fost în zadar. Tânăra, care se prăbușea disperată pe plajă, a fost ținută de oamenii din jur pentru a nu face vreo prostie în timpul crizei de isterie. Cu siguranță aceasta a fost cea mai ghinionistă și tristă lună de miere din întreaga lume, deoarece s-a încheiat cu un deces.Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.