Luna de miere in Thailanda - Mireasa Perfecta.ro

Luna de miere in Thailanda

0 Comentarii

O luna de miere in Thailanda este alegerea perfecta daca planuiti un sejur romantic intr-un loc exotic dupa nunta. Majoritatea celor care petrec luna de miere in Thailanda aleg locurile unde sa stea la soare, iar asta pentru ca aici exista plaje de-a dreptul magnifice. Insa daca va doriti ceva mai presarat de aventura si diferit, exista si locuri care sunt foarte romantice si retrase.

Thailanda

Iata trei dintre cele mai romantice locuri pe care le ofera Thailanda:

Ko Samui

Este cea mai frecventa destinatie aleasa de cuplurile proaspat casatorite pentru luna de miere in Thailanda. Aceasta insula mare, situata in Golful Siam, are o gramada de plaje frumoase dintre care puteti alege, iar centrul insulei este acoperit cu arbori de cocos si coline.

Insula face parte din Parcul National Marin Angthong si se afla la cateva ore de mers cu barca de Ko Phangan si Ko Tao, asadar aveti si oportunitatea de a desfasura tot felul de activitati, precum kaiac canoe sau scufundari.

Hotelurile din Samui ofera la preturi rezonabile servicii de spa si refugii pentru practicarea de yoga, deci aveti posibilitatea de a combina romantismul cu relaxarea si de a va familiariza cu un mod de viata sanatos.

insula Ko Samui Thailanda

Phuket

Este o insula superba, “locul de bastina” al celor mai frumoase plaje din lume, in care se inoata si se fac scufundari. Incarcata de plaje cu un nisip alb precum perlele, un ocean albastru de o frumusete mistuitoare, mancare din fructe de mare proaspete, hoteluri superbe de cinci stele, restaurante dragute si intime, galerii de arta, cafenele micute si romantice, elefanti si chiar maimute, Phuket este un rai pe pamant si o destinatie absolut perfecta pentru luna de miere in Thailanda.

Puteti lua barca pentru a vizita insula James Bond si tiganii care traiesc pe insulele plutitoare, puteti manca fructe de mare proaspete in timp ce beti o sticla de sampanie sau pur si simplu puteti sta la plaja savurand un cocktail, in timp ce va relaxati.

insula Phuket Thailanda

Krabi

Retrasul Krabi este mai putin popular decat Samui sau Phuket, insa deloc mai prejos in privinta frumusetii si romantismului pe care il emana. Dealurile dramatice, apa limpede precum cristalul si sentimentul de liniste si pace fac din aceasta insula un loc ideal pentru luna de miere in Thailanda…

Krabi este foarte aproape de Phuket si alte insule, asadar este un bun loc de plecare daca doriti sa explorati restul regiunii. Plaja Railey, la care se poate ajunge doar cu barca, poate fi o locatie perfecta pentru o evadare romantica.

vacanta inThailanda plaja Thailanda Krabi Thailanda hotel in Thailanda resort Thailanda

[widget id="rssimages-7"]