Luna de miere in Republica Dominicana - Mireasa Perfecta.ro

Luna de miere in Republica Dominicana

0 Comentarii

Dragostea, impreuna cu flerul latin sunt in aer in Insulele Caraibe, de aceea o luna de miere in Republica Dominicana este destinatia ideala.

Republica Dominicana face parte din Caraibe si este una dintre cele mai fascinante tari din aceasta regiune. Oamenii sunt calzi, ospitalieri si plini de viata, plajele sunt minunate, cu nisip stralucitor si alb, muntii adapostesc ape si cascade superbe, padurile inalte par ca ating cerul. De asemenea, puteti vedea numeroase specii de arbori cu flori colorate si pasari cantatoare, mangrove ivite din mlastini si balene care vin pentru imperechere pe plaja Bahia de Samana. Toate aceste lucrurile insumate fac din Republica Dominicana o destinatie paradiziaca pentru luna de miere.

plaja Republica Dominicana

Cuplurile venite in luna de miere in Republica Dominicana se pot bucura de o gama larga de copaci, incepand de la pini si pana la palmieri. Insula Spaniola, una dintre putinele insule din Caraibe care sunt impartite intre doua tari independente, Republica Dominicana si Haiti, este presarata de plaje vechi si ape limpezi de un albastru fermecator.

Celebrele statiuni-orase precum Barahona, Punta Cana, Samana (ambele peninsule cautate pentru plajele cu nisip fin si apele turcoaz si limpezi precum cristalul), La Romana, Cap Cana, Puerto Plate si altele puncteaza litoralul maiestuos, oferind din plin distractie sub soarele tropical al Republicii Dominicane.

vacanta in Republica Dominicana

Pe insula, puteti face orice: de la rafting pe apa pana la ciclism pe munte. Totodata, puteti bate la pas potecile orasului colonial Santo Domingo, capitala Republicii Dominicane, puteti sa priviti balenele sau sa practicati scuba diving, sa faceti cumparaturi de haine, accesorii sau obiecte decorative pentru casa, sa vizitati rezervatiile naturale sau sa cinati si sa dansati in restaurante ultra moderne si cluburi. Aceasta este o insula in care amintirile romantice se pot naste in fiecare coltisor pe care il exploatati, de aceea va recomandam cu caldura sa alegeti sa petreceti luna de miere in Republica Dominicana.

In Republica Dominica sunt zile insorite pe tot parcursul anului, se gasesc 35 de terenuri de golf world class, mancaruri exotice, o varietate a arhitecturii impresionanta si multe posibilitati de distractie, asadar poate fi o destinatie perfecta pentru luna de miere. Sa nu uitam faptul ca verdele crud al campiilor, vailor si padurilor care impodobesc muntii, plajele superbe si solul roditor au facut din Republica Dominicana un colt de rai care l-a cucerit definitiv si pe Cristofor Columb…

hotel Republica Dominicana Republica Dominicana resort Republica Dominicana Punta Cana Republica Dominicana hotel si piscina Republica DominicanaCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.