Luna de miere in Mauritius - Mireasa Perfecta.ro

Luna de miere in Mauritius

0 Comentarii

Frumusetea naturala si ravasitoare, oamenii, preparatele culinare si culturile diferite fac din insulele Mauritius una dintre destinatiile ideale pentru luna de miere. Insula Mauritius este situata la est de Madagascar si mai la sud de Ecuator, si abunda in cascade, paduri bogate, plaje cu nisipuri albe datorita prafului de corali depus pe tarm, palmieri, stramtori si recife de corali. Este denumita „insula din paradis”, deoarece, asa cum spunea Mark Twain, “Mauritius a fost facut mai intai, apoi Raiul a fost copiat dupa el”.

luna de miere exotica in Mauritius

Are o forma aproximativ ca un triunghi, este presarata cu multe varfuri si cratere vulcanice inactive si este acoperita de lava in mare parte. Tarmurile adapostite de recife cu corali au o lungime de 217 km.

Paleta de activitati pe care o ofera este foarte diversificata, dar totusi exista si spatii retrase si intime pentru cuplurile care doresc sa exploreze in intregime acest paradis.

O luna de miere in Mauritius este o experienta cum nu mai exista alta, pentru ca aveti posibilitatea sa va distrati, sa faceti cumparaturi, sa stati la plaja, sa luati cine romantice, sa vizitati locuri si privelisti istorice sau sa priviti apusuri de neuitat.

plaja Mauritius

Mancarea traditionala din Mauritius este delicioasa si deci o incantare pentru papilele gustative, deoarece consta in legume si fructe tropicale. Ca obiective turistice de vizitat sunt: capitala, Port Loius (cu citadela, temple hinduse, moschei, biserici, Fort Adelaire), conuri vulcanice precum Both, Mount Peter, Morne Brabant, cratere vulcanice, orase cum sunt Curepipe si Mahebourg, vai cu cascade si lacuri.

Ca sporturi, in luna de miere in Mauritius puteti practica kaiac canoe, surf, snorkelling, windsurf sau pescuitul la adancime.

Printre hotelurile de lux care ofera cazare in insulele Mauritius se numara si The Oberoi, un hotel de cinci stele, care combina stilurile african si asiatic. Se afla la nord-vestul insulei, direct pe plaja si este inconjurat numai de gradini tropicale. Minunat, nu?

Un alt hotel de lux ideal pentru luna de miere in Mauritius este Lux Grand Gaube, de cinci stele, care se situeaza in nord-estul insulei, intr-un golf cu plaja, in imediata apropiere de satul de pescari Grand Gaube…

hotel Mauritius resort Mauritius Mauritius insulele Mauritius tineri casatori in Mauritius hotel pe plaja Mauritius vacanta in MauritiusCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.