Luna de miere in Maldive - Mireasa Perfecta.ro

Luna de miere in Maldive

0 Comentarii

Luna de miere in Maldive este alegerea ideala pentru a sarbatori iubirea voastra intr-un cadru intim, retras si, mai ales, cu un peisaj superb. Aici gasiti nenumarate modalitati de a va lasa in grija magiei insulelor si de a petrece o vacanta de neuitat. Insulele Maldive sunt situate in Oceanul Indian si adapostesc o multime de hoteluri si vile pe care le puteti inchiria pentru o luna de miere de vis. In plus, doar inchideti ochii si imaginati-va o plaja intinsa cu nisip alb, plina de palmieri si in aer miresme tropicale ce va vor desfata toate simturile. Suna tentant, nu?

destinatii luna de miere Maldive

Aveti la dispozitie 80 insule care va pun la dispozitie locuri de cazare, sporturi nautice precum diving, snokerling, schi nautic. Totodata, va puteti bucura de tratamente de infrumusetare si masaje exotice, de satele pescaresti pe care le puteti vizita, ori de croazierele de lux de o zi pe intinderea oceanului. Deja cred ca incepe sa va surada o luna de miere in Maldive, insa asta nu este tot!

Puteti lua cina sub lumina stelelor, cu cateva lumanari aprinse langa voi, pentru a va face sa va simtiti ca in paradis.  De asemenea, puteti evada pe o insula nelocuita pentru o zi, doar voi doi, sau puteti lenevi prin imprejurimi intr-o casuta inchiriata si privata, admirand nesfarsita intindere turcoaz a apei, in timp ce beneficiati de un tratament spa chiar in camera voastra.

peisaj Maldive

Toate aceste lucruri pot face parte din rasfatul vostru daca alegeti sa va petreceti luna de miere in Maldive.

Daca va place sa va relaxati inotand, atunci va puteti balaci in apa din lagune sau puteti inchiria o barcuta pentru a naviga printre valurile superbe ale insulei. Aceasta este o experienta pe care o veti retrai mult timp dupa ce v-ati intors acasa din luna de miere in Maldive.

Seara, daca va plac intrecerile si adrenalina, aveti posibilitatea de a concura cine prinde mai mult peste. Nu veti uita niciodata minunata excursie cu barca la asfintitul soarelui, deoarece atunci natura etaleaza nuantele soarelui care apune, reflectate in apa stravezie, moment de care, tu si iubirea vietii tale va veti aminti in fiecare zi pentru tot restul vietii.

Cu siguranta ca decorul natural paradisiac, valurile mangaietoare si micutele insule izolate in nemarginirea oceanului vor face din luna de miere in Maldive un sejur la care ati visat dintotdeauna. In aceste locuri, timpul iti pierde dimensiunea, iar sentimentul de libertate capata cu totul alte conotatii…

Maldive destinatii MaldiveMaldive sejur honeymoonvacanta MaldiveCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.