Luna de miere in Caraibe - Mireasa Perfecta.ro

Luna de miere in Caraibe

0 Comentarii

Daca aveti in minte sa petreceti vacanta de dupa nunta intr-un loc super, atunci alegeti o luna de miere in Caraibe. In Insulele Caraibe puteti dormi sub lumina lunii si a stelelor, sa luati masa sub clar de luna sau sa luati masa la apusul soarelui. Acest loc e plin de plaje, copaci verzi, o vegetatie bogata si o apa de un albastru infinit. Punctele forte ale unei luni de miere in Caraibe sunt plajele care iti taie respiratia cu frumusetea lor, activitatile precum snorkeling si scuba diving pe care le puteti practica in apele limpezi si recifurile de corali, viata de noapte presarata de spectacole, concerte, cluburi, petreceri pe plaja si, nu in ultimul rand, mancarea, care este foarte diversificata, regasindu-se mancaruri din bucataria franceza, italiana sau spaniola.

vacanta de nunta in Caraibe

In Caraibe exista mai mult de 20 de insule ideale pentru cuplurile de proaspat insuratei. Cateva dintre acestea sunt:

Bahamas

Bahamas cuprinde 700 de insule ideale pentru luna de miere in Caraibe. Aflata la peste 300 de kilometri distanta fata de coasta din Miami, in Bahamas se poate ajunge cu avionul, cu o ambarcatiune pe apa sau cu un taxi maritim. Printre cele mai mari insule de aici se numara Nassau si Freeport, care au ca principala atractie plajele, centrele comerciale si activitatile pe care le ofera.

Parcul acvatic imens, o atractie de top in Bahamas, aflat la hotelul Atlantis, gazduieste delfini si este foarte cautat de turisti. Totodata, in Bahamas exista si cel mai mare cazino din Caraibe.

Bahamas

Puerto Rico

In Insula Puerto Rico distractia nu ia niciodata pauza. Asadar, va puteti petrece luna de miere in Caraibe aici, in capitala San Juan stand la soare, explorand strazile Orasului Vechi, sau petrecand pana tarziu in noapte in cluburi si cazinouri. Daca nu sunteti iubitori ai agitatiei, puteti explora frumusetile naturale ale insulei, precum padurea tropicala El Yunque, Parcul pesterilor subterane, Rio Camuy sau Golful Bioluminescent.

Puerto Rico

Insulele Virgine Americane

Insulele Virgine Americane, situate pe teritoriu american, sunt alcatuite din trei insule: St. Thomas, St. Croix si St. John, si alte insule mai mici.

Charlotte Amalie, capitala insulei St. Thomas, este cel mai frumos port din Insulele Caraibe si gaduieste cladiri superbe cu acoperisuri rosii. Aici, puteti face cumparaturi din numeroasele magazine care comercializeaza bijuterii, ceasuri, cristaluri, portelanuri, electronice si camere foto la preturi foarte avantajoase.

Insulele Virgine Americane

St. Lucia

Este una dintre cele mai frumoase, dar si putin vizitate insule ale Caraibelor, insa este celebra pentru asezarea sa frumoasa, cei mai celebri fiind muntii Grand Piton, adica Gros si Petit Piton, care se pot escalada sau fotografia, in aceeasi masura in care se poate inota in apele aflate la umbra lor. Acesti munti fac din insula St. Lucia un loc desprins din paradis, ideala pentru luna de miere in Caraibe…

St. LuciaLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.