Luna de miere in Bali - Mireasa Perfecta.ro

Luna de miere in Bali

0 Comentarii

Daca nu va puteti hotari unde sa petreceti sejurul de dupa nunta, o luna de miere in Bali, insula indoneziana supranumita „paradisul pierdut” (si pe buna dreptate) este destinatia ideala. In Bali, vacantele sunt perfecte, deoarece aduc impreuna soarele, nisipul, valurile marii si luxul de clasa mondiala. Apoi, se mai adauga muntii vulcanici, padurile verzi si luxuriante, si evadarile in locurile neexplorate inca.

Insula Bali reprezinta Indonezia in adevarata sa valoare si frumusete. Tocmai din acest motiv, aceasta micuta insula s-a ridicat in topul celor mai frecvente destinatii de vacanta ale lumii. Statiunile abunda intr-un aer plin de romantism si plaje frumoase, care fac sa dispara toate probleme si grijile cotidiene, acestea fiind motivul principal pentru popularitatea imensa a insulei Bali.

plaja Bali

Plajele din Bali au fost comparate cu frumusetile mediteraneene ale Greciei, iar mancarurile, care imbata simturile si cultura unica, lasa acea senzatie de „mai vreau”. Fiind un adapost al unora dintre cele mai luxoase statiuni si hoteluri din lume, o luna de miere in Bali va va lasa amintiri care vor dainui toata viata.

In ciuda suprafetei mici, insula Bali este binecuvantata cu o multitudine de frumuseti naturale. Aici puteti vizita satul Celuk, recunoscut pentru bijuteriile confectionate manual, si centrul cultural al insulei, Ubud, unde se gasesc numeroase galerii de arta si magazine de unde puteti achizitiona suveniruri care vor purta pentru totdeauna cu ele amintirile acestei luni de miere in Bali.

Un alt loc superb pentru vizitat este satul de munte Kintamani, aflat la o altitudine de peste 1500 de metri, care ofera o panorama superba asupra Lacului Batur si a vulcanului situat in aceeasi regiune.

Vacanta in Bali

Daca va petreceti luna de miere in Bali, veti avea ocazia sa participati la numeroasele festivaluri si ceremonii inchinate zeilor pe care le gazduieste, sau sa vizitati obiectivele turistice care se remarca aici, precum templele Pura, Tanah Lot si Tirta Empul, plaja Kuta si tarmul Uluwatu.

Insula romantismului, Bali, este celebra si datorita frumusetii plajelor tropicale acoperite de palmieri si flori uriase, care reprezinta un loc ideal pentru plimbarile romantice la ceas de seara, in lumina apusului de soare…

Nu-i asa ca v-am convins sa va petreceti luna de miere in Bali?

hotel Bali resort Bali Bali luna miere in Bali

[widget id="rssimages-7"]