Destinatii exotice pentru luna de miere - Mireasa Perfecta.ro

Destinatii exotice pentru luna de miere

0 Comentarii

Multe cupluri aleg destinatii exotice pentru luna de miere, in dorinta de a gasi locul perfect care sa imbine romantismul cu aventura.

Belize

Insulele Belize reprezinta una dintre destinatiile exotice ideale pentru luna de miere, unde puteti evada dupa agitatia cu planificarea nuntii. Acolo veti gasi un paradis tropical in stare pura, un  lant de recife al doilea ca marime in lume, ce ofera sporturi acvatice precum scufundarile, pescuitul, snorkeling-ul (scufundarile cu tub de aer la adancime mica), si sa nu uitam de “baile” de soare, pe plajele superbe.

Daca ajungeti la Belize, nu ezitati sa vizitati ruinele mayase si padurile tropicale, care vor face din luna voastra de miere o vacanta de neuitat.

Belize

Taha’a

Cand oamenii viseaza la o vacanta in Polinezia, majoritatea au in minte Tahiti sau Bora Bora. Insa nu iau in considerare intima insula Taha’a, cunoscuta ca “insula de vanilie”, datorita plantatiilor numeroase, ce reprezinta un loc ideal pentru a evada din tumultul vietii in secolul vitezei, si este o locatie perfecta ca destinatie exotica pentru luna de miere.

Petreceti-va sejurul stand la plaja, explorand drumurile retrase sau vizitand gradinile botanice!

Taha’a

Porto Heli

Micutul oras de pe coasta Porto Heli, din estul Peninsulei Peloponez, a depasit de mult doar stadiul de satuc pescaresc. Astazi este foarte vizitat de turisti din toata lumea. Incepand cu plantatiile luxuriante de maslini, totul arata ca si cum ar fi fost scos dintr-o carte postala. Plajele linistite sunt ideale pentru statul la soare sau zbenguiala in apa.

Porto Heli

Republica Dominicana

Situata in Arhipelagul Antilelor Mari, fosta colonie spaniola face parte din principalele destinatii exotice pentru luna de miere si ofera toate serviciile specifice unui sejur de lux.

Republica Dominicana este tara dansului si a veseliei, iar locuitorii sai sunt oameni foarte ospitalieri si nascuti cu muzica in sange. Acolo toata lumea se saluta, rade, danseaza si canta.

Jamaica

Jamaica

Cand vorbim de Jamaica, ne gandim la mare, soare si plaja. Cu o lungime de 234 km si o latime de 80 km, Insula Jamaica are forma unui sambure de migdala si este strabatuta de un lant muntos, iar in vecinatatea marii sunt plaje acoperite cu nisip.

Majoritatea turistilor aleg sa viziteze capitala Jamaicai, Kingston, care se remarca prin viata de noapte si plajele superbe. De asemenea, ofera cateva obiective turistice de mare interes: Muzeul Bob Marley, National Gallery, Money Museum sau Columbus Park Museum. Plaja Fort Clarence este alegerea potrivita daca iubiti muzica raggae, deoarece gazduieste astfel de concerte…

Republica Dominicana

[widget id="rssimages-7"]