Cele mai frumoase locuri din lume - Mireasa Perfecta.ro

Cele mai frumoase locuri din lume

0 Comentarii

Doresti sa vizitezi lumea, sa mergi in vacanta sau pur si simplu sa descoperi minunatiile pamantului, dar nu stii care sunt cele mai frumoase locuri din lume, cele mai cautate si vizitate de catre turisti? Exista multe optiuni, iar tu nu stii ce sa alegi, asa ca noi iti sarim in ajutor cu diverse idei, destinatii exotice si de vis.

Hawaii

Hawaii

Acel loc exotic plin de plaje, apa sarata din Oceanul Pacific, delfinii jucausi, cascade, oameni noi, te face sa uiti de toate grijile si iti ofera sentimentul de liniste, pace si multa caldura. Soarele arzator iti va aduce un bronz unic si de invidiat, apusul de soare sau rasaritul de pe plaja, un cadru romantic te va face sa visezi alaturi de cel drag. Hawaii poate fi o optiune buna de vacanta, luna de miere sau concediu.

Thailanda

Tara din Asia de sud-est, atrage multi turisti in fiecare an, datorita templelor colorate, mancarurilor specifice si diferite de cele obisnuite. Culori ce iti ies in ochi, agitatia de pe strazi, palmierii, apa limpede, nisipul alb de pe plaja te vor face sa ai o vacanta de neuitat. Bangkok-ul este un must see, iar odata ajuns acolo poti vizita atat Asia moderna, cat si cea veche.

Hawaii

Republica Dominicana

Paradisul tropical din America Centrala te va face sa uiti de grijile cotidiene, de stresul de la munca si sa scapi de toata energia negativa. Nisipul alb, apa de un albastru limpede precum cerul, tratamente speciale, diverse spa-uri te vor face sa visezi cu ochii deschisi. Oamenii ospitalieri care iti zambesc la fiecare pas, palmierii, delfinii, stelele de mare, vor contribui la relaxarea ta.

Republica Dominicana

Noua Guinee

Printre cele mai frumoase locuri din lume se numara si Noua Guinee, o destinatie magica si unica, in special pentru cei dornici de noi aventuri si multa adrenalina. Cascadele, mlastinile, padurile tropicale sunt cateva dintre punctele turistice. O experienta unica sunt localnicii, deoarece ei traiesc din agricultura, vanat, iar cateva zile petrecute alaturi de acele triburi, te vor face sa apreciezi mai mult viata ta.

Noua Guinee

Palma de Mallorca

Palma de Mallorca este un loc frumos si totodata capitala insulelor Baleare. Este o atractie turistica datorita golfurilor conturate de palmieri, falezele pline cu magazine, nisipul alb si fin, apa cristalina, valurile linistite. Toate acestea te vor incarca cu energie pozitiva si vor fi benefice atat pentru tine psihic, cat si fizic…

Palma de MallorcaCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.