Ce să îţi pui în bagaj pentru luna de miere - Mireasa Perfecta.ro

Ce să îţi pui în bagaj pentru luna de miere

0 Comentarii

Ce să îţi pui în bagaj pentru luna de miere poate fi o adevărată bătaie de cap. Trebuie să tratezi lucrurile cu calm, deşi orice femeie ştie cât de grele sunt deciziile care privesc hainele.

Cel mai important în momentul în care îţi faci bagajul pentru luna de miere este să cunoşti multe detalii despre locul în care mergi, mai ales detalii care ţin de vremea din acea zonă. De asemenea, ar fi bine să discuţi cu soţul tău înainte şi să ştii cam ce ieşiri sunt planificate. Astfel, nu te vei trezi invitată la o cină romantică, iar tu să nu ai pantofii potriviţi.

Haine de toate felurile

Indiferent de locaţia în care îţi vei petrece luna de miere, este ideal să iei în calcul toate posibilitățile. Astfel, nu trebuie să lipsească hainele sport şi lejere în care să îţi petreci timpul atunci când nu ieşi. De asemenea, ai nevoie de ţinute casual pentru plimbările de seară romantice alături de proaspătul tău soţ. Ţinutele elegante nu pot lipsi sub nicio formă, deoarece cu siguranţă veţi lua cina în locuri speciale şi veţi ieşi în tot felul de localuri sofisticate. Dacă mergi într-o locaţie mai exotică unde este soare în majoritatea timpului, nu ai nevoie de haine groase. Totuşi, ar fi bine să ai la tine măcar două ţinute mai groase, asta pentru orice eventualitate.

luna de miere

Accesorii şi papuci

Toate femeile ştiu cât de importanți sunt papucii şi pantofii în ceea ce priveşte o ţinută, dar şi accesoriile. Nu trebuie să îţi încarci bagajul pentru luna de miere cu prea multe brăţări, perechi de cercei sau prea multe perechi de pantofi însă trebuie să fii sigură că ceea ce pui în bagaj se va asorta cu hainele pe care te-ai decis să le iei cu tine. Ai grijă să ai în bagaj şi papuci comozi cu care să te poţi plimba ore în şir la braţul soţului tău. Nu ţi-ai dori sub nicio formă să fii nevoită să te întorci la hotel din pricina unei perechi de pantofi cu toc cui.

Obiecte necesare

Pe lângă o garderobă perfectă pe care să o pregătești pentru luna de miere, este important să te gândești şi la lucrurile necesare. Este vorba, desigur, despre toate obiectele de igienă pe care, de foarte multe ori, uităm să le punem în bagaj. Ultimul lucru de care ai nevoie e să fii nevoită să faci cumpărături de acest gen în luna ta de miere. Pe lângă faptul că îţi va lua foarte mult timp, vei fi şi foarte obosită după aceea…

Medicamentele nu trebuie să lipsească din bagajul pentru luna de miere. Nu se ştie niciodată ce accidente minore se pot întâmpla sau chiar şi o durere de cap îţi poate strica bună parte din vacanţă. Este bine să ai la tine medicamente împotriva migrenelor, infecţiilor şi analgezice. Așadar, dacă va fi cazul, nu veți fi nevoiți, nici tu, nici soţul tău, să căutaţi farmacii în zone pe care nu le cunoașteți.Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.