Lumanari de nunta cu frezii - Mireasa Perfecta.ro

Lumanari de nunta cu frezii

0 Comentarii

Lumanarile de nunta cu frezii sunt adesea intalnite la nunti, ele ilustreaza eleganta, discretia, aprecierea si senzualitatea, dar in acelasi timp si atasamentul fata de persoana iubita. Aranjamentele de nunta cu frezii se pot realiza in orice anotimp, florile fiind disponibile pe tot parcursul anului. Freziile sunt extrem de populare in aranjamentele de nunta datorita mirosului lor ispititor, insotit de longevitatea floriilor si frumusetea lor, acestea fiind pline de culoare si de viata.

Lumanari cununie cu frezii si trandafiri

Simbolistica aranjamentelor de lumanari de nunta cu frezii

Specia Freesia este un simbol pentru mai multe sentimente, iar aranjamentele de la lumanari pot arata ceea ce doriti sa exprimati dumnevoastra. Floarea traditionala de culoare galbena se spune ca semnifica in principal prietenie, in timp ce frezia alba exprima  nevinovatia si puritatea.

Floarea de frezie in forma de clopot, cu parfum de citrice, se regaseste intr-o varietate de culori, vizeaza semnificatii specifice, dar care se refera doar la freziile albe sau galbene. Prin natura lor sunt flori rezistente si datorita acestui motiv au devenit foarte populare in realizarea aranjamentelor florale.

Lumanari nunta ornate cu frezii

Cromatica aranjamentelor de nunta cu frezii

Freziile sunt disponibile pe tot parcursul anului si se regasesc intr-o mare varietate de culori : fildes, alb, galben, rosu, portocaliu, violet, lila, albastru, bicolore.

Floarea de frezie simbolizeaza inocenta si prietenie. Aceasta este, de asemenea, folosita pentru a simboliza increderea si, ca atare, este o floare de nunta foarte des intalnita.

Freziile transmit o varietate de sensuri, inclusiv gândire, perseverenta si viata. In limbajul florilor, freziile au fost folosite in mod traditional pentru a transmite sentimentul de prietenie. Florarii contemporani, observand aspectul lor elegant, recomanda freziile pentru persoanele care sunt gratioase si elegante.

Lumanari cu frezii

Sugestii de aranjamente de lumanari de nunta cu frezii:

•    Aranjament cu frezii lila in doua nuante, trandafiri albi si crem in combinatie cu foarte multa verdeata.
•    Aranjament de lumanari de nunta din frezii roz, ranunculus roz, trandafiri roz, trandafiri in nuante de piersica si verde luxuriant.
•    Frezii albe, orhidee dendrobium albe, trandafiri albi, crini asiatici albi, mini trandafiri ivory, hortensii, compensate de verdeata, frumos aranjate in cascada, pentru a crea un aranjament de lumanari de nunta de neuitat.

Aranjamentele de lumanari de nunta cu frezii sunt deosebit de frumoase si florile parfumate reprezinta tot ceea ce e mai frumos in relatia dumnevoastra; aroma florilor este de lunga durata si poate reprezenta o reamintire constanta a dragostei, prieteniei si angajamentului facut fata de persoana iubita…

Florile de frezii sunt elegante si delicate, in timp ce tulpinile sunt robuste si durabile; aceasta fiind reprezentarea perfecta a frumusetii relatiei dumneavoastra.

Lumanari nasa cu frezii lalele si hortensii lumanare nunta trandafiri si frezii lumanari mireasa cu frezii lumanari cu aranjement floral lumanari de nunta pentru nase cu freziiCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.