Lumanari de nunta cu floarea-soarelui - Mireasa Perfecta.ro

Lumanari de nunta cu floarea-soarelui

0 Comentarii

Lumanarile de nunta cu floarea-soarelui pot fi o alegere potrivita daca v-ati decis ca nunta dumneavoastra sa fie una cu elemente rustice. Lumanarile de nunta cu floarea-soarelui sunt perfecte pentru o nunta de vara. Prima impresie asupra evenimentului va fi una de prospetime si va oferi o vibratie deosebita datorita culorilor. Un alt avantaj, daca nunta dumnevoastra are loc vara, este ca aceste flori sunt specifice acelui sezon, iar realizarea lumanarilor va avea un pret mai accesibil decat in celelalte anotimpuri.

Semnificatiile si simbolistica pentru floarea-soarelui sunt variate in functie de cultura. In cultura chineza, floarea-soarelui este asociata cu viata lunga, noroc, iar prezenta acesteia este considerata de foarte bun augur. Culoarea galben semnifica vitalitate si inteligenta.

Lumanari mireasa cu floarea soarelui

Floarea-soarelui reprezenta, de asemenea, credinta de neclintit care ghideaza sufletul spre cea mai mare initiere spirituala, ea fiind un simbol in acest sens, deoarece cauta intotdeauna lumina, indreptandu-se spre soare.

Paleta de culori in aranjamentele lumanarilor cu floarea-soarelui

Aranjamentele lumanarilor de nunta cu floarea-soarelui pot presupune flori in nuante de albastru sau lila, se pot adauga accente de portocaliu si verde lime.

Floarea-soarelui este un simbol al stralucirii, reprezinta o noua viata, iar prin prezenta ei in aranjamentele de la nunta poate oferi per ansamblu un decor de vis.

Nuantele de galben, verde, albastru, maro, negru si alb trebuie sa fie prezente in decoratiunile de pe lumanarile de nunta insa si in aranjamente, pentru a oferi un aspect de continuitate ceremoniei.

Lumanari cununie cu floarea soarelui

Floarea-soarelui se poate combina cu urmatoarele: cosmos maro, crizanteme galbene, gerbera, margarete, mini trandafiri, irisi, cale.

Sugestii de realizare a aranjamentelor de lumanari de nunta cu floarea-soarelui:

•    Aranjament simplu, alcatuit din floarea-soarelui de diverse marimi, cu insertii de panglica de satin maro sau verde. Se pot adauga frunze de diverse marimi si floarea-soarelui in diverse nuante, pentru un efect spectaculos.
•    Aranjamente cu flori combinate, in care vedeta este floarea-soarelui, la care se pot adauga trandafiri albi, roșii.
•    Aranjamente de lumanari pentru nunta cu floarea-soarelui si narcise galbene sau albe, la care se pot adauga si frunzele lungi de narcise pentru a decora lumanarea.
•    Aranjamente de floarea-soarelui cu crini albi sau portocalii.
•    Aranjamente creative cu floarea-soarelui, in forma rotunda, conica sau tip cascada.

Foarte importanta in realizarea aranjamentelor pentru lumanarile de nunta cu floarea-soarelui este alegerea culorilor potrivite pentru a obtine efectul dorit…

Lumanari nasa cu floarea soarelui

sursa foto: saria.ro

adrawhite.wordpress.com

interesart.wordpress.comLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.