Lumanari de nunta cu cale - Mireasa Perfecta.ro

Lumanari de nunta cu cale

0 Comentarii

Lumanarile de nunta cu cale sunt clasice, dar au un aspect gratios, florile regasindu-se intr-o varietate de culori. La fel ca si trandafirii, calele sunt florile cele mai populare folosite in decorarea lumanarilor de nunta. Indiferent daca tematica nuntii este una traditionala sau una moderna, calele sunt o parte din viziunea de aranjamente care contribuie la o nunta perfecta. Calele reprezinta eleganta, farmec, frumusete si gratie, si adauga o nota sofisticata aranjamentelor de la lumanarile de nunta.

lumanari cununie cu cale

Aranjamentele cu cale pentru lumanarile de nunta sunt printre cele mai populare modele folosite pentru un eveniment special.

Floarea de cala este simbolul maretiei si a frumusetii, si care are origini grecesti.
Lumanarile de nunta cu cale inspira puritate si fericire, devotament si credinta si sunt un detaliu care poate evidentia eleganta evenimentului.

Cromatica lumanarilor de nunta cu cale

Calele sunt, de obicei, albe, dar, de asemenea, vin intr-o varietate de culori, inclusiv galben, roz, verde, violet, portocaliu si negru. In timp ce calele albe semnifica in mod natural puritate si inocenta, rozul are o conotație de admiratie si apreciere.
Calele de culoare mov sau lila sunt adesea asociate cu regalitatea, si denota pasiune. Cele galbene pot sugera o multitudine de sensuri, dar sunt de obicei asociate cu recunostinta.

lumanari-nunta-cu-cal

Calele portocalii sau galbene arata foarte bine grupate intr-un buchet in combinatie cu alte flori pentru o nunta de toamna.

Pentru o nunta de iarna, puteti opta pentru lumanari de nunta cu cale rosii sau grena.

Daca nunta dumnevoastra este primavara sau la inceputul verii, aranjamentele de lumanari se pot realiza din cale de culori pastelate, cum sunt lavanda, roz sau corai, si se pot combina cu bujori.

Calele negre au un aspect dramatic, ofera o anumită eleganta si mister.
Lumanarile de nunta cu cale se pot realiza si in combinatie cu alte flori: trandafiri, hortensii, frezii, santini de diverse culori, crini, gipsophila, salal, orhidee, hortensii, alstroemeria, cymbidium.

lumanare mireasa cu cale

Sugestii de realizare a lumanarilor de nunta cu cale

Proiectarea aranjamentelor florale cu cale pentru lumanarile de nunta reprezinta un mod ideal pentru a da evenimentului dumnevoastra un aer de eleganta sofisticata. Prezente intr-o multitudine de soiuri colorate, cu ajutorul calelor puteti realiza lumanari de nunta deosebite, avand posibilitatea si libertatea de a obtine un aranjament unic.

Florile de cale in forma de clopot pot imbogati orice aranjament, cu atat mai speciala fiind folosirea acestora la lumanarile de nunta.
•    Daca doriti sa exprimati frumusetea, folositi doar cale, care vor impresiona cu siguranta.
•    Pentru realizarea unui aranjament grupat, folositi cale impreuna cu lalele, crini si bujori – efectul va fi magic.
•    Pentru un efect dramatic, folositi mini cale.
•    Pentru un buchet extravagant, utilizati cale albe si trandafiri sau hortensii rosii…

lumanari cale rosii si albe lumanari nunta cale lumanari nasa cu cale lumanari nunta ornate cu cale albe lumanari-pentru-nunta-cu-caleCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.