Pentru o nunta funny, alege invitatii de nunta inedite - Mireasa Perfecta.ro

Pentru o nunta funny, alege invitatii de nunta inedite

0 Comentarii

Invitatiile de nunta inedite sunt recomandate pentru un eveniment care doreste sa surprinda din toate punctele de vedere. De la clasice la excentrice, invitatiile de nunta inedite se pot adapta in functie de locul si data evenimentului, locatie, ornamentele care vor infrumuseta nunta, dar si de mesajul pe care doresc sa il transmita mirii invitatiilor care ii vor onora cu prezenta.

disc audio cu invitatie de nunta

Mod de prezentare a invitatiilor de nunta inedite

Daca doriti ceva nou si care nu este destul de des pus in practica in materie de invitatii de nunta, venim cu cateva sugestii legate de aceasta categorie de invitatii.

Pentru inceput, trebuie punctat ca indiferent de modelul pe care il veti alege in privinta invitatiilor de nunta inedite nu trebuie sa lasati la o parte un aspect destul de important, si anume acela ca invitatia trebuie sa transmita un mesaj care sa impresioneze.

Un model de invitatie inedit pentru nunta poate fi acela cu un design unic, parfumat, cu diferite esente  care sa se regaseasca si in mirosul florilor prezente in aranjamente; se pot folosi esente florale, esente lemnoase, esente orientale sau, de ce nu, arome placute de fructe.

invitatie 3d pentru nunta

Invitatiile de nunta inedite pot fi si acela cu insemne speciale pentru tinerii casatoriti: inimi, amprente, degete, maini.

O alta varianta pe care o puteti lua in calcul este folosirea unor recipiente care sa aiba un design unic: cutie film foto, o nuca  de cocos, o pereche de papuci de plaja, un CD, un portfard, o tabachera, o cutie de conserva.

De asemenea, se poate lua in calcul si introducerea invitatiei de nunta intr-un ravas; dar si in lumanari, candele, cani, pahare cu un design special.

Pentru a evidentia timpul pana la marele eveniment, se pot folosi invitatii inedite introduse in clepsidre sau in ceasuri in miniatura…

Detalii legate de invitatiile de nunta inedite

Acestea se incadreaza intr-o gama foarte varianta de modele si culori, ambalaje, recipiente, imprimeuri, printuri si, daca aveti o imaginatie bogata si doriti sa impresionati cu orice masura, nu omiteti detaliile, care cu siguranta vor fi de efect!

invitatie creativa tip colivie model invitatie nunta inedita invitatie pentru nunta cu amprente Mr. and Mrs. Anderson invitatie nunta film foto invitatie de nunta inedita invitatie de nunta creativaCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.