Modele de invitatii pentru nunta cu dantela - Mireasa Perfecta.ro

Modele de invitatii pentru nunta cu dantela

0 Comentarii

Daca aveti in plan sa faceti nunta in curand, nu omiteti faptul ca dantela este un material in voga si, de ce nu, se poate folosi si ca accesoriu pentru tematica nuntii, care sa fie prezent de la rochia miresei pana la buchet, aranjamente si, bineinteles, ca si insertie pe invitatia de nunta. Invitatiile pentru nunta accesorizate cu dantela sunt recomandate pentru o nunta eleganta si sofisticata, cu note puternice de romantism;  alegerea dantelei este un detaliu de ornament si reprezinta cea mai buna varianta care trebuie luata in calcul.

invitatie deosebita si eleganta

De asemenea, dantela poate fi folosita si daca planuiti o nunta vintage sau cu tema rustica, acest material nu poate fi decat o alegere perfecta, pentru a evidentia tematica nuntii.

Tipuri de dantela pentru invitatii de nunta

In variantele sale, dantela pe care o folositi poate fi: dantela crem insotita de perle, dantela neagra, dantela ivory sau alba, dar si dantela cu aspect vintage.

Invitatiile de nunta cu dantela sunt frumoase, delicate si romantice, pe scurt, cam tot ceea ce ar trebui sa reprezinte un eveniment important.

invitatie nunta in dantela

Accesorizare invitatii pentru  nunta cu dantela

Invitatiile de nunta accesorizate cu dantela pot fi:
•    Cu detalii de dantela inserate (flori, fluturi, funde);
•    Imbracate in totalitate in acest material;
•    Cu detalii romantice din dantela (inimi);
•    Insotite de o dantela cu aspect vintage, pentru un eveniment rustic;
•    Imprimate cu un model din acest material;
•    Accesorizate cu  margele, strasuri, pietre semipretioase, nasturi, pene, fundite din satin, organza, perle, brose;
•    Pot fi inscriptionate cu perle si cu taietura de laser care sa evidentieze dantela;
•    Li se pot aplica efecte speciale din lipici;
•    Cu modele florale, pentru o puternica nota de romantism.

Invitatiile de nunta cu dantela sunt unele dintre cele mai frumoase pe care le puteti alege pentru nunta dumneavoastra.

Modelele de invitatii cu dantela denota o eleganta aparte si se preteaza pentru un eveniment romantic indiferent ca tematica este un a de epoca sau moderna…

Daca sunteti in cautarea unei tematici potrivite pentru nunta dumneavoastra, indiferent ca este una de epoca, rustica, clasica, florala, cea mai potrivita alegere nu poate fi decat alegerea acestui tip de invitatie.

invitatie retro cu dantela invitatie nunta cu dantela invitatii la nunta cu dantela invitatie cu dantela invitatii nunta cu dantela invitatii de nunta cu dantela invitatie eleganta cu dantela model invitatii nunta model elegant de invitatie cu dantela invitatie la nunta cu dantelaCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.