Modele de invitatii nunta rosii - Mireasa Perfecta.ro

Modele de invitatii nunta rosii

0 Comentarii

Invitatiile de nunta rosii nu pot fi decat o alegere inteleapta pentru evenimentul pe care doriti sa il organizati. Invitatiile de nunta rosii sunt vibrante si evoca dragostea, pasiunea, curajul si dorinta. Acestea sunt motive perfecte care pot contribui la reusita unui eveniment unic in viata dumneavoastra; asadar, in cazul in care pariati pe culoarea rosie ca detaliu de baza al nuntii, acest lucru nu va fi decat o varianta castigatoare!

invitatie comica rosie

Semnificatia invitatiilor de nunta rosii

Rosul este culoarea pasiunii si a dragostei, este bogata, uimitoare si potrivita, asa ca o puteti folosi de la invitatiile de nunta, pana la aranjamente si decor.

In culturile orientale, de exemplu, in China, rosul este culoarea care poarta noroc. Desi timpurile se schimba si multe mirese din China poarta acum alb, rosul este în mod traditional o culoare pentru nunti. In cultura indiană simbolizeaza puritatea si este adesea folosita in realizarea rochiilor.

invitatie cu matase pentru nunta

Pentru a veni in ajutorul dumnevoastra, vom prezenta cateva sugestii si modele de invitatii de nunta rosii:

  • Invitatia de nunta rosie cu pietre, perle, catarame, pentru o nunta eleganta;
  • Invitatia de nunta rosie, imbracata in materiale si tesaturi fine, pentru o tenta de rafinament, se vor folosi insertii de materiale de calitate: catifea, organza, satin, damasc, matase;
  • Invitatia de nunta cu modele florale, pentru o petrecere cu tematica;
  • Invitatia de nunta rosie, personalizata cu fotografii si detalii cu tinerii casatoriti;
  • Invitatia de nunta rosie handmade, o invitatie unica si interesanta;
  • Invitatia de nunta rosie cu grafica si design 3D (fonturile sunt in relief);
  • Invitatia de nunta rosie, cu taietura laser…

invitatie de nunta cu matase model invitatie rosie invitatii pentru nunta rosii invitatii de nunta rosii invitatii de nunta rosii cu perle invitatie rosie invitatie rosie 2014 invitatie pentru nunta rosie invitatie nunta rosie cu poze invitatie nunta pictata invitatie eleganta pentru nuntaCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.