Modele de invitatii de nunta elegante - Mireasa Perfecta.ro

Modele de invitatii de nunta elegante

0 Comentarii

Invitatiile de nunta elegante reprezinta modul perfect pentru personalizarea nuntii, dupa preferintele si personalitatea cuplului. Un eveniment unic ce trebuie sa fie elegant si sobru, si sa nu uitam ca invitatiile de nunta elegante sunt un „must-have”, asadar nu uitati sa va incadrati in tendinte.

invitatii pentru nunta mov

Tendinte in alegerea invitatiilor de nunta elegante

Invitatiile de nunta elegante pot fi romantice, vintage, rustice, cu motive florale, sobre, colorate – insa nu uitati ca cel mai important detaliu care caracterizeaza evenimentul este stilul dumneavoastra.

Invitatiile de nunta elegante sunt reprezentate de o multitudine de idei si detalii care pot face parte din atmosfera petrecerii dumnevoastra, intr-un mod aparte.

modele invitatii elegante

Invitatii de nunta elegante – atentie la detalii

Invitatiile de nunta elegante includ mai multe detalii care trebuie luate in considerare. Printre acestea enumeram cateva dintre materialele care pot face o invitatie sa fie incadrata in aceasta categorie.

Pentru o petrecere luxoasa, unde si bugetul acordat organizarii este pe masura se pot alege invitatii de nunta cu diamante, perle, pietre pretioase si semipretioase, cristale.
Pentru o nunta indrazneata si un lux rar intalnit, toate invitatiile de nunta si toate celelalte ornamente pot fi combinate cu penele de paun.

Pentru o invitatie de nunta care abunda de romantism se pot folosi o serie de materiale fine care sa imbunatateasca aspectul invitatiei si sa ii confere o eleganta aparte: organza, catifea, satin, dantela, crepon, tul, broderie – o parte dintre detaliile care nu trebuie sa lipseasca de la o nunta rafinata.

O invitatie de nunta eleganta poate fi insotita de detalii precum paiete si sclipici.
Pentru o invitatie de nunta eleganta se poate opta si pentru modele florale, pasteluri, combinatii de culori complementare.

Imprimeurile florale, imprimeurile fine, taieturile cu laser, detalii de o anumita forma (inimi, funde, fluturi), cu design rafinat, de la simplu sau clasic pana la modern sau nonconformist, culorile vii in asocieri contrastante sau nuante calde si discrete, toate aceste aspecte sunt necesare daca va aflati in momentul in care trebuie sa luati o decizie legata de invitatii…

model de invitatie eleganta pentru nunta invitatie nunta Tiffany invitatie la nunta cu negru si alb invitatii elegante albastre Modele de invitatii nunta elegante invitatii nunta elegante invitatii cu pietre pretioase invitatie nunta cu perle invitatii elegante albe si negreCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.