Idei de invitatii nunta haioase - Mireasa Perfecta.ro

Idei de invitatii nunta haioase

0 Comentarii

Modelele de invitatii de nunta haioase sunt recomandate indiferent daca sunteti o pereche mai nonconformista sau doriti sa adoptati un stil unic si va aflati in situatia de a alege un model de invitatie de nunta care sa ofere detalii nostime atunci cand este citita. Extravagant sau subtil, mesajul transmis de dumnevoastra prin intermediul invitatiilor de nunta haioase depinde si de personalitatea pe care o aveti ca si cuplu.

Pe parcursul acestui material va vom oferi cateva idei legate de invitatiile haioase pe care le puteti confectiona dumnevoastra personal sau prin intermediul unui atelier specializat in acest domeniu.

invitatie haioasa

Sugestii de modele pentru confectionarea invitatiilor de nunta haioase

Un model de invitatie care va starni zambete este acela alcatuit din benzi desenate, caricaturi cu texte care accentueaza tenta amuzanta.

Invitatiile cu personaje din desene animate care sunt insotite de texte haioase pot reprezenta, de asemenea, o modalitate de a starni curiozitatea celui care este invitat.

Alta categorie in care se pot incadra invitatiile nostime sunt cele tip RSVP (in traducere „raspundeti, va rog”/„please reply”) unde li se ofera o lista de variante invitatiilor; bineinteles, si acestea sunt amuzante.

invitatie de nunta haioasa 2014

Modul de prezentare a invitatiilor de nunta haioase

Un mod inedit de a avea o invitatie haioasa la nunta este de a folosi in loc de banalul plic un recipient in care sa se regaseasca invitatia, precum: o cutie de conserva, o sticla, un ambalaj care sa semene cu o cutie de bomboane, o copie dupa ambalajul de la unt.

Dar daca dispuneti de un buget considerabil la nunta, invitatiile pot fi insotite de mici suveniruri care sa ofere detalii nostime: lumanari colorate, lingurite, tirbusoane la care sa fie atasate simbolurile mirilor, chei, note muzicale, evantaie, sapun in forme ciudate, pahare pictate ingenios, statuete in miniatura.

Invitatiile gen puzzle pot starni zambete, dar si interesul celor care va vor onora cu prezenta la nunta.

Nu lasati deoparte varianta invitatiilor muzicale (cu diferite fragmente muzicale hazlii) daca doriti sa lasati o impresie placuta pe chipul invitatilor dumnevoastra.

O alte modalitate de a va surprinde invitatii poate fi alegerea unei invitatii alcatuite din colaje sau fotografii care sa reprezinte mirii in cateva momente nostime din viata lor.

Sau, de ce nu, o invitatie tip 3D care, in momentul in care este deschisa, sa ilustreze un pasaj nostim…

invitatie nunta keep calm invitatie de nunta in conserva invitatie de nunta wanted invitatie nunta desene animate invitatie de nunta haioasa invitatie de nunta comica invitatie nunta pe baloninvitatie 3D pentru nunta invitatie nunta carte de jocinvitatie nunta mr si mrs smithinvitatie de nunta fotbalCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.