Invitatii pentru nunta ieftine si frumoase - Mireasa Perfecta.ro

Invitatii pentru nunta ieftine si frumoase

0 Comentarii

Invitatiile de nunta ieftine si frumoase de cele mai multe ori se asociaza cu ideea de buget redus pentru petrecere si in special pentru detalii; insa, este foarte important sa tineti cont ca nu trebuie sa sacrificati petrecerea nici din punct de vedere al stilului, dar nici al calitatii pentru a obtine invitatii de nunta accesibile ca pret, dar cu un design frumos. Daca va doriti o petrecere unde bugetul se incadreaza in anumite limite, insa nu doriti sa renuntati la invitatii, puteti face o alegere inteleapta prin alegerea unei invitatii de nunta ieftina si frumoasa, insa de calitate si la un pret bun.

invitatie ieftina pentru nunta

Se spune ca invitatia de nunta este o piesa din puzzle-ul de planificare al nuntii, insa doar cu aceasta bucata de hartie se poate stabili tonul intregului eveniment.

Sugestii legate de invitatiile de nunta ieftine

Plecand de la varianta cea mai simpla, de imprimare pe o hartie alba, se vor lua in calcul detaliile legate de fonturi, culori, calitatea hârtiei, stiluri de hârtie, ornamente.
In ziua de azi, nuntile sunt evidentiate de un stil personal unic, iar culoarea si tema sunt, de asemenea, niste factori majori in stabilirea detaliilor finale.

Indiferent de tema, culoare, locul desfasurarii sau personalitate, veti găsi exact ceea ce cautați. Totul e doar o chestiune de a crea ceva care este unic pentru voi!

invitatie de nunta frumoasa

Modele de invitatii de nunta ieftine, dar frumoase

  • Invitatia de nunta in model tradițional, imprimata pe hartia alba cu scris negru sau cu culoarea de baza a evenimentului.
  • Invitatia de nunta care are imprimate monogramele celor doi miri.
  • Invitatia de nunta cu portretul tinerilor casatoriti sau chiar cu o fotografie atasata.
  • Invitatia de nunta cu modele florale si imprimeuri florale, pentru o petrecere cu tematica.
  • Invitatia de nunta cu text incadrat in chenar.
  • Invitatia de nunta cu detalii elegante date de imprimeuri precum dantele, perle, fir perlat, fir auriu, fir argintiu.
  • Invitatia de nunta cu tendinte retro, unde elementele vintage sunt imprimate pe o hartie tratata pentru a da senzatia de hartie peste care au trecut anii.
  • Invitatia de nunta handmade…

modele de invitatii nunta foarte ieftine model de invitatie ieftina invitatie simpla si ieftina invitatie pentru nunta roz ieftina invitatie pentru nunta cu matase invitatie nunta cu funda invitatie de nunta usor de facut invitatie de nunta ieftina

[widget id="rssimages-7"]