Cele mai inedite invitatii nunta in sticla - Mireasa Perfecta.ro

Cele mai inedite invitatii nunta in sticla

0 Comentarii

Invitatiile de nunta in sticla reprezinta o modalitate interesanta de a incanta intr-un mod placut invitatii. Invitatia de nunta in sticla se potriveste perfect pentru o petrecere pe plaja sau o una intr-un cadru cu motive marine.

Caracteristicile invitatiei de nunta in sticla

O sticla transparenta care este umpluta cu nisip fin, scoici in miniatura colorate si are ca decor o stea de mare poate fi insotita de propriul mesaj care se va afla in interiorul sticlei.

invitatii pentru nunta in sticle

Invitatiile de nunta in sticla pot fi insotite si de cardul de confirmare sau pot fi personalizate printr-o gravura in exterior pe care sa fie trecute numele mirilor si data la care are loc fericitul eveniment.

Invitatiile de nunta in sticla cu motive marine mai pot include harti si indicatii care sa duca strict cu gandul la eveniment.

Pentru romanticii incurabili se pot alege invitatiile de nunta in sticla care sa contina petale de flori uscate, inimi din diferite materiale, fluturi, funde, acestea fiind modul perfect de a capta atentia celor care va vor onora cu prezenta.

Pentru o petrecere in stil rustic se pot alege invitatiile de nunta in sticla cu aspect retro, in care se introduce cate o invitatie tiparita pe papirus sau pergament care sa fie sigilat si legat cu o sfoara.

idei de invitatii nunta in sticla

Daca va decideti asupra tematicii evenimentului dumneavostra si doriti ca acesta sa se desfasoare intr-un cadru romantic si rafinat, folositi invitatiile de nunta in sticla decorate cu perle, paiete, pietre, cristale, materiale fine, pene, dantela, satin.

Personalizarea invitatiei de nunta in sticla

Personalizarea invitatiei de nunta in sticla se poate face si cu fotografiile care reprezinta mirii; poate fi insotita de detalii care sa reprezinte evenimente importante din viata lor.

Ambalajele de la invitatiile de nunta in sticla pot fi pictate, ornate cu diferite accesorii, gravate sau pot contine alte ingrediente precum condimente, bomboane.

Invitatii de nunta in sticla cu suveniruri

Pentru a aduce un plus, invitatiilor de nunta in sticla li se pot atasa diferite suveniruri in miniatura din plastic sau alte materiale care sa simbolizeze verighetele, o ancora, un tirbuson, o cheie, o barca, un breloc, inimi, initialele celor doi miri, brose, insigne, lingurite in miniatura, un papion sau un voal de mireasa, pandative…

invitatii de nunta vintage in sticla modele de invitatii de nunta in sticla invitatii elegante in sticla invitatie in sticla pentru nunta pe plaja invitatie in sticla nunta rustica model de invitatie in sticla

[widget id="rssimages-7"]