Cele mai frumoase invitatii nunta 2019 - Mireasa Perfecta.ro

Cele mai frumoase invitatii nunta 2019

0 Comentarii

Invitatiile de nunta in 2019 pot deveni o provocare pentru tinerii casatoriti, deoarece sunt foarte multe variante care pot fi luate in calcul in alegerea tematicii nuntii. Nuntile moderne sunt o celebrare a stilului personal. Atunci când vorbim de invitatii de nunta, se va lua in calcul faptul ca ele sunt un detaliu, insa cu o importanta aparte.
Pentru unele persoane, invitatiile de nunta in 2019 reprezinta singurul detaliu legat de miri inainte de eveniment.

modele de invitatii nunta 2019

Care sunt tendintele legate de modelul de invitatie in voga in 2019:

1. Dantela, damasc si perle
Un model rafinat si foarte elegant este acela care conține elemente din dantela, damasc si perle. Modele clasice nu se demodează, denota o eleganta aparte si sunt din ce in ce mai populare.

invitatie nunta cu perle

Aceste invitatii sunt rafinate si incadrate la categoria premium datorita detaliilor pe care le includ si care ofera un plus de finete.

invitatie de nunta cu perle si matase

2. Motive florale
Un alt model cerut in anul 2019 este acela cu motive florale, care va contine detalii legate de flori imprimate sau chiar naturale si presate.

Florile alese pentru tematica nuntii sunt atat de frumoase si pline de semnificatii! Invitatiile de nunta florale sunt o oportunitate minunata de a avea o continuitate a intregului eveniment.

invitatie de nunta cu Motive florale

3. Tematica vintage – invitatii cu modele florale delicate si un stil care denota o eleganta aparte.

De cele mai multe ori, acest tip de invitatii sunt lucrate manual, ceea ce confera o latura foarte sic, cu accesorii atent alese si un design care transmite delicatete si bun-gust.

invitatie vintage pentru nunta

4. Cu decor de paiete –  pentru o stralucire aparte, acesta reprezinta un detaliu care aduce un bonus in privinta invitatiilor de nunta perfecte.
Un eveniment cu adevărat memorabil incepe cu o invitatie spectaculoasa si plina de sclipici sau paiete.

invitatie pentru nunta cu paiete

5. Cu tema nautica – invitatii de culoare bleumarin
Abordeaza un stil aparte pentru un eveniment cu tematica! Pe langa invitatiile in nuante de alb si bleumarin se vor evidentia si elementele decorative precum barci, ancore, scoici, nisip, valurile marii, soarele.

6. Decor rustic – cu elemente de sfoara, sac, in, broderie, tricot, materiale crosetate
Aceste invitatii sunt destinate unui eveniment unde se pot folosi numeroase elemente decorative si care se va desfasura intr-un cadru ambiental adecvat.

Invitatiile vor contine detalii brodate, accesorii si aranjamente din flori si fructe, ornamente precum spice de grau, buchetele mici de flori uscate.
Hartia folosita la acest tip de invitatii este de cele mai multe ori din carton crem, mat, care are un decor in relief si elemente din paie.

invitatie nunta rustica

7.  Cu tema cromatica
Daca in cadrul evenimentului va predomina o culoare, nu uitați ca cele mai in voga culori in 2019 sunt: coral, turcoaz, culoarea piersicii, violet, gri si bleumarin, care pot fi combinate cu o varietate de culori secundare pentru a crea un efect deosebit…

invitatie de nunta colorata invitatie eleganta 2015 invitatii de nunta pentru 2015model de invitatie 2015invitatie de nunta unicata

[widget id="rssimages-7"]