Idei trasnite pentru sedinta foto de nunta - Mireasa Perfecta.ro

Idei trasnite pentru sedinta foto de nunta

0 Comentarii

In afara de superba rochie de mireasa, un al doilea aspect de neuitat al nuntii tale va fi sedinta foto. Iata mai jos o lista cu idei trasnite pentru sedinta foto de nunta, una care te va ajuta sa pastrezi vie amintirea acestei zile, chiar si cand clopotele de nunta se vor fi oprit de mult. Iesi din tiparele fotografiilor clasice de nunta si incearca sa surprinzi toate momentele deosebite, emotia si atmosfera uneia dintre cele mai speciale zile din viata ta intr-un fel unic!

fotografie de nunta mireasa si domnisoare de onoare

Imbracata in rochia ta alba de mireasa, fa o poză cu un mesaj vizibil pentru mire si poti fi sigura ca aceasta fotografie ii va aduce mereu aminte de acea zi in care v-ati spus „da”.

O alta idee trasnita pentru sedinta foto de nunta este sa faci o poză alaturi de poza mamei tale, din ziua in care a fost ea mireasă. Cu siguranţă va deveni o amintire cu o imensa valoare sentimentala pentru generatiile care vor veni. Sau fa o poza cu mana ta, a mamei si a bunicii tale, toate purtand verigheta pe degetul inelar.

fotografie traznita mire si mireasa

O fotografie cu mirele si mireasa sub o umbrela care are inscriptionat mesajul „Multumesc!” poate ramane amintirea perfecta pentru nunta perfecta, simbol al unui nou inceput impreuna, dar in acelasi timp poate fi folosita si ca imaginea de fundal pentru mesajul de multumire pe care il transmiti participantilor la nunta.

De asemenea, din categoria ideilor trasnite pentru sedinta foto a nuntii tale face parte si cea in care prietenii si familia formeaza o inima in jurul mirilor, lasand o amintire peste ani a celor care v-au fost alaturi in ziua cea mare.

Sa nu le uitam nici pe domnisoarele de onoare! Mireasa poate tine in brate, la indicatiile fotografului, o oglinda, intocmai ca rama unui tablou, in care sa se reflecte imaginea domnisoarelor de onoare. Rezultatul va fi o fotografie de mare efect. Sau, poti face o fotografie in care domnisoarele de onoare sa tina la vedere un mesaj din care sa reiasa momentul in care au aparut in viata ta, de exemplu: colega de liceu, de facultate, de serviciu…

fotografie de nunta

Si pentru ca tot vorbim despre idei trasnite pentru pozele de nunta, nu putem sa uitam de cele in situatii inedite, cum ar fi cele facute cu ajutorul aparatelor de zbor. Daca rochia ta are o trena lunga si pe care doresti sa o pastrezi ca amintire intr-o poza, poti folosi un balon cu aer cald sau o parapanta, iar  fotografiile sa fie facute cat timp esti la inaltime, sa se vada exact lungimea si forma trenei. Sau iti aranjezi trena in forma de inima si impreuna cu mirele va lasati fotografiati de sus. Efectul va fi pe masura efortului. Tot inedit ar fi sa vi se faca o fotografie de la inaltime in timpul dansului mirilor. Va fi ilustrarea perfecta pentru sintagma „a ajunge in al noualea cer”, desi voi ati ramas cu picioarele pe pamant!

fotografie de nunta traznita fotografie de nunta deosebita fotografie de nunta idee traznita idee traznita fotografie de nunta fotografie de nunta mire poza de nunta traznita poza de nunta speciala poza mireasa si domnisoare de onoare poza mire mireasa fotografie de nunta domnisoare de onoare

[widget id="rssimages-7"]