Cum alegem fotograful pentru nuntă - Mireasa Perfecta.ro

Cum alegem fotograful pentru nuntă

0 Comentarii

Pozele sunt cele care rămân după momentele intense din viața noastră, astfel că ele reprezintă poarta noastră de comunicare cu trecutul. Tindem din ce în ce mai mult să facem poze în orice moment, oricărui lucru, la fiecare eveniment din viața noastră. Vorbind de evenimente importante, nunta este pe departe unul dintre cele mai emoționante evenimente din viața oricărei persoane, de aceea, un rol foarte important la nuntă îl are fotograful.

Imediat după ce ne alegem data nunții, începem să întocmim lista tuturor colaboratorilor de care avem nevoie pentru a ne organiza nunta perfectă. Printre ele, alegerea unui fotograf este o încercare, pentru că de el va depinde reușita păstrării acelor clipe frumoase. Și ca orice cuplu care vrea să aibă parte de cele mai bune poze, mergem în căutarea unui fotograf pe măsura așteptărilor noastre.

alegerea fotografului

Unde să îl căutăm? Mulțumită internetului, putem da o simplă căutare pentru a găsi fotografii care există în zona noastră. Un alt ajutor vine din partea Facebook-ului, pentru că fiecare fotograf are pagina lui personală și acolo vom putea vizualiza o parte din pozele pe care le-a realizat la diferite ocazii.

Imediat ce am stabilit câțiva potențiali fotografi, putem începe să stabilim o întrevedere și să discutăm despre ceea ce noi ne dorim ca tineri miri și ce servicii ne poate oferi. După aceste întrevederi, putem să mai corectăm lista, fie că ni se par prea scumpi, ori calitatea serviciilor nu sunt pe placul nostru.

De asemenea, dacă suntem buni negociatori, putem obține o mostră a unei ședințe foto profesionale și astfel vom putea vedea dacă pozele făcute sunt cum ne așteptam noi sau dacă există anumite nemulțumiri.

Este bine să stabilim de la început tot ceea ce ne dorim și să vedem dacă fotograful împreună cu echipa sa ne pot satisface toate cerințele. Acum este momentul să negociem și prețul, iar uneori se poate vorbi chiar și despre acordarea unui avans.

Chiar dacă cei mai mulți oameni vor să fie cât mai multe poze, mai există și cei care, pe lângă poze doresc și câteva filmări din timpul nunții. Acesta este un alt demers și implică alte costuri. Dacă reușim să abordăm o echipă care se ocupă atât cu realizarea fotografiilor, cât și cu filmările, facem parte dintre cei mai norocoși.

Peste un fotograf bun mai putem da și la târgurile de nunți care se organizează de câteva ori pe an. Acolo găsim o paletă imensă de servicii care ne sunt oferite și dintre care putem alege orice este pe gustul nostru și, ce este mai vital, calitatea serviciilor oferite. În plus, la astfel de manifestări se fac multe oferte rentabile legate de costul serviciilor…

Tot ce pot să vă recomand este să fiți deschiși la nou, să încercați să îl găsiți pe omul potrivit, fotograful care să vă prindă emoțiile în instantanee. Nu vă descurajați și nici nu vă aruncați la primul om care vă iese în cale. Puteți fi păcăliți cu prețuri scăzute și cu servicii de calitate proastă!Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.