Sfaturi pentru dansul mirilor - Mireasa Perfecta.ro

Sfaturi pentru dansul mirilor

0 Comentarii

Chiar dacă dansul mirilor durează câteva minute, este esențial ca acesta să ofere o imagine plăcută și memorabilă.

Câteva sfaturi esențiale de care trebuie să se țină cont când se alege melodia pentru dansul mirilor:

  • Primul pas este acela de a alege o melodie, iar acest lucru nu trebuie lăsat la voia întâmplării.
  • De cele mai multe ori, melodia aleasă reflectă un moment important din viața celor doi miri. Foarte des, melodia aleasă este una clasică, lentă, care să ofere o amintire plăcută atât invitaților, cât mai ales tinerilor căsătoriți.
  • Se va asculta melodia și se va încerca să se adapteze cu coregrafia, este foarte important ca cele doua sa se îmbine armonios.
  • În momentul în care se ia decizia asupra melodiei, se va trece la partea de coregrafie, pentru familiarizarea viitorilor miri cu ritmul și mișcările. Între ritmul muzicii și corp trebuie să existe o armonie deplină dacă se dorește un dans executat perfect.
  • Un detaliu important este acela că trebuie să se țină cont de rochia și accesoriile care se vor purta în timpul dansului.
  • O rochie prea sofisticată, cu multe detalii, sau o rochie cu trenă, dar și o pereche de pantofi incomozi ar putea face dansul foarte complicat, chiar greu de efectuat.
  • Dacă doriți ca dansul mirilor să fie unul de neuitat, încercați sa exersați varianta finală a dansului pe scena pe care va avea loc și evenimentul. Este foarte important să luați în calcul ringul de dans și să nu omiteți faptul că sala de dans poate fi total diferită față de ringul de dans.
  • Și să nu uitați: cu cât exersați mai mult, cu atât sunt șanse mai mari să executați un dans care va uimi invitații; deci dacă sunteți în apropierea datei evenimentului și nu v-ați înscris încă la cursuri de dans, e timpul să vă adresați unui instructor…

Acest lucru vă permite să beneficiați de timp pentru a învăța dansul, a avea o coregrafie perfectă și, nu în ultimul rând, de a câștiga încredere pentru a efectua un dans perfect în fata mulțimii.Loading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.