Cum alegem melodiile pentru nunta? - Mireasa Perfecta.ro

Cum alegem melodiile pentru nunta?

0 Comentarii

Indiferent că doriți un dans clasic sau unul cu o coregrafie foarte sofisticată, trebuie să țineți cont de tipul de personalitate în care vă încadrați.

Este un detaliu foarte important să luați o decizie corectă în privința asocierii personalității dumnevoastră și a partenerului cu dansul pe care doriți să îl învățați.

Chiar dacă la nuntă aveți o orchestră sau un DJ care are un playlist pentru evenimentul dumnevoastră, este foarte important ca acesta să fie în măsură să ofere muzica solicitată de dumnevoastră și un serviciu de calitate; se știe foarte bine că un criteriu de evaluare a unui eveniment este muzica.

Iată câteva tipuri de modele de atitudine care influențează alegerea dansului:

–        Clasicii – sunt cei care aleg un dans clasic, ce nu presupune o coregrafie prea sofisticată.

Aceștia vor alege melodii precum: At Last –  Etta James; Unforgettable – Nat King Cole; Fly Me to the Moon – Frank Sinatra.

–        „Relaxații” – primul dans îi va caracteriza print-o stare „lipsită de interes”; vor alege un dans cu o coregrafie obraznică, iar toată reprezentația va fi sub formă de glumă sau văzută chiar ca o farsă.

Câteva exemple de melodii: She’s No Lady-  Lyle Lovett; Let’s Call the Whole Thing Off- Ella Fitzgerald and Louis Armstrong; I Think I Love You – The Partridge Family.

–        Nonconformiștii – sunt cei cărora stilul clasic al unei melodii li se pare o variantă plictisitoare. Însă, trebuie să se țină cont că dacă nu se adaptează acestui stil, dansul poate fi un eșec total.

Acestă categorie va alege melodii precum:  Truly, Madly, Deeply –  Savage Garden; Fever – Peggy Lee.

–        Romanticii incurabili – un cuplu pasional, sentimental, care este imposibil să nu verse lacrimi când se derulează cântecul. Versurile sunt intense și provoacă emoții puternice.

Ei pot alege să danseze pe melodii precum: Unchained Melody – The Righteous Brothers, Come Waltz With Me – Demis Roussos, La vie en rose – Edith Piaf, The Way You Look Tonight –  Frank Sinatra.

–        Rebelii – vor adopta un dans indecent, care nu necesită o coregrafie prea sofisticată. Pentru cei din această categorie detaliile nu contează prea mult, iar alegerea unei melodii nu le va dă prea multă bătaie de cap.

Vor alege melodii precum: Like a Virgin – Madonna, Sweet Emotion – Aerosmith.

–        Relaxații – vor alege melodii lente, calme, iar coregrafia va fi una care va arăta apropierea dintre cei doi; se vor ține de mână și se vor privi în ochi în timpul dansului…

Vor dansa pe melodii precum: Can’t Take My Eyes Off of You – Lauryn Hill, Unforgettable – Nat King Cole, You’re Still the One – Shania Twain.Loading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.