Cele mai la modă melodii de nuntă - Mireasa Perfecta.ro

Cele mai la modă melodii de nuntă

0 Comentarii

Se spune că 2018 este anul în care nunțile adoptă o tematică inspirata de luxul și strălucirea anilor ’20, cu decorațiuni care constau în elemente aurii, lumânări parfumate, aranjamente florale romantice și alte obiecte ce ne duc cu gândul la seratele relaxante, pline de eleganță din trecut, unde se serveau șampanie și cocktailuri din gin.

Raportând evenimentul la partea de muzică, se observă că era perioada muzicii jazz, a scat-ului (improvizație muzicală din voce) și a vodevilului.

Dansurile includ swing, Charleston și step.

Se recomandă a asocia evenimentul cu melodii precum Puttin’ on the Ritz, de la Fred Astaire sau Falling in Love Again, de la Marlene Dietrich.

Printre cântăreții moderni care cântă muzică în stilul anilor ’20 se numără:

Michael Bublé – Feeling Good

Michael Bublé – The Way You Look Tonight

 

Bonnie Raitt & Norah Jones – Tennessee Waltz

Katie Melua & Eva Cassidy – What a Wonderful World

În același timp, se poate opta și pentru o nuntă elegantă cu elemente florale, marine, rustice, însă nu trebuie lăsate deoparte detaliile care sunt foarte importante.

Indiferent de tematica aleasă pentru nuntă, fie că o faceți în stil rustic, modern sau chiar dați o petrecere nonconformistă, muzica trebuie să fie diversă, genurile muzicale să alterneze în funcție de moment și atmosferă, precum și de cadrul în care se desfășoară petrecerea.

De asemenea, este foarte important de punctat faptul că la petrecere trebuie să se țină cont nu numai de ceea ce doresc mirii în materie de muzică, însă trebuie ca atmosfera să fie întreținută și de un program artistic, dar să se aibă în vedere și momentele-cheie ale nuntii, dar și de ceea ce doresc invitații…

Chiar dacă vorbim de muzica clasică, muzica populară, muzica de petrecere din diferite zone ale țării, muzica ușoară, muzica interbelică, latino, oldies, disco, de club, manele sau de dansurile în grup precum dansul pinguinului, Meneaito, Brașoveanca, Macarena, Conga, Cotton Eye Joe, Chicken Dance (dansul puiului), YMCA, Gangnam Style, o petrecere reușită este aceea la care invitații se simt confortabil, iar distracția este la cote maxime.

[widget id="rssimages-7"]