Cele mai frumoase melodii pentru valsul mirilor - Mireasa Perfecta.ro

Cele mai frumoase melodii pentru valsul mirilor

0 Comentarii

Valsul mirilor reprezinta un moment important in cadrul nuntii. Acesta marchează inceputul evenimentului si este unul destul de așteptat, rolul dansului fiind de a destinde atmosfera si a da startul distractiei.

Daca in trecut primul dans al mirilor era valsul, astazi repertoriul este destul de bogat, mirii putand sa aleagă de la un dans lent, romantic, pana la un colaj sau chiar un dans nostim care va binedispune audienta.

De cele mai multe ori, valsul mirilor se face pe acordurile melodiei preferate de cei doi indragostiti, rolul acestui dans este de a transmite starea si mesajul de dragoste al tinerilor casatoriti; melodia poate fi legata de un moment frumos din viața cuplului.

Cu siguranța, cu valsul mirilor se doreste sa se surprinda si sa se impresioneze cei prezenți, dar si sa fie unul cu totul special, care sa capteze si sa fascineze invitații.

Pentru multe cupluri, melodia aleasa pentru primul dans este foarte  importanta. Toti ochii vor fi pe voi, in acest moment unic al primului dans in calitate de sot si sotie. Acest moment va reprezinta in totalitate, astfel incat alegerea melodiei trebuie sa va reprezinte cat mai bine.

Cele mai bune melodii de la nunta spun o poveste, creeaza o atmosfera si au calitatea de a  spori emotiile frumoase impartasite de miri si invitati.

Indiferent de stilul pe care doriti sa il adoptati cand alegeti melodia pentru valsul mirilor, nu uitati ca acum este momentul perfect pentru a alege piesa cea mai frumoasa si romantica ce va face ca ceremonia sa fie cu adevarat de neuitat…

Cateva sugestii pentru alegerea celei mai frumoase melodii pentru valsul mirilor:

Andre Rieu – Second Waltz

Anastasia – Once Upon A December

Chayanne – Tiempo De Vals

Doris Day – Que Sera, Sera

Righteous Brothers – Unchained Melody

Celine Dion- Because You Loved Me

Elton John – Can You Feel The Love Tonight

Shania Twain – From This Moment On

Frank Sinatra – The Way You Look TonightLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.