Tiare de mireasa 2019 - Mireasa Perfecta.ro

Tiare de mireasa 2019

0 Comentarii

Tiarele sunt alegerea ideala pentru acele mirese care vor ca in ziua nuntii lor sa se simta ca niste adevarate printese. Tiarele sunt accesorii foarte delicate, feminine si elegante. Este foarte important sa alegi acea tiara care se potriveste in totalitate tinutei tale, care iti evidentiaza look-ul. Daca si tu esti una din acele mirese care isi doresc sa poarte o tiara in ziua nuntii, trebuie sa arunci o privire peste articolul urmator. Va vom prezenta cateva modele de tiare care sunt in topul preferintelor mireselor in ceea ce priveste tendintele din 2019.

tiara simpla pentru mireasa

Tiare cu detalii florale

Aceste modele sunt unele din cele mai apreciate de mirese in acest sezon. Acele mirese foarte feminine, delicate si romantice vor alege o astfel de tiara pentru a-si completa look-ul. Aceste tiare sunt potrivite nuntilor din timpul verii si rochiilor vaporoase.

Tiare cu perle

Cu toate ca se spune ca perlele nu trebuie sa fie prezente la nunta pentru ca aduc ghinion mirilor in viata noua pe care o initiaza impreuna, tiarele cu perle se afla si ele in topul preferintelor mireselor in 2019. Aceste modele se potrivesc mireselor foarte elegante, care poarta rochii sofisticate. Astfel de tiare dau rafinament si clasa mireselor care le poarta.

tiara mireasa din perle

Tiare cu pietre

Dupa cum va spuneam anterior, tiara este un accesoriu pentru miresele care vor sa se simta ca niste printese in ziua nuntii. Tiarele cu pietre pretioase aduc un plus de stralucire unei astfel de mirese. Aceste modele evidentiaza o rochie de mireasa alba si sunt extrem de elegante…

Cand alegeti tiara pentru ziua nuntii voastre, nu trebuie sa tineti cont numai de felul tiarei, ci si de faptul ca aceasta trebuie sa vi se potriveasca in totalitate. Tiara trebuie sa fie aleasa in functie de forma fetei, de coafura pe care o veti avea si de rochia de mireasa pe care o veti purta.

tiara mireasa tip coroana cu pietre tiara mireasa din aur tiara cu diamante 2014 tiara pentru mirese

[widget id="rssimages-7"]