Top 15 cele mai frumoase tiare pentru par - Mireasa Perfecta.ro

Top 15 cele mai frumoase tiare pentru par

0 Comentarii

Tiarele au devenit accesorii tot mai populare in randul mireselor de astazi. Exista multe modele foarte frumoase de tiare, potrivite oricarei mirese. Astazi ne-am gandit sa va prezentam cele mai frumoase modele de tiare. Aruncati o privire peste urmatoarele randuri si aflati care sunt cele mai frumoase tiare. Tinand cont de ideile noastre, veti purta in ziua nuntii cea mai fermecatoare tiara si veti arata ca o adevarata printesa!

Accesoriile pentru păr vor fi întotdeauna piese deosebite care vor reuși cu succes să scoată din anonimat până și cea mai banală ținută. Fie că că sunt tiare cu perle, tiare cu cristale sau, mai nou, din flori, pene sau fulgi, ele rămân întotdeauna piese de rezistență. Indiferent că sunt puse pe un păr lăsat drept, pe o coadă sau vin în completarea unei coafuri sofisticate, cu siguranță vă veți face remarcată. Noi am realizat pentru dumneavoastră un top al celor mai frumoase 15 tiare de păr.

tiara cu pietre

Exista, dupa cum va spuneam mai devreme, multe modele foarte frumoase de tiare. Astfel, puteti alege de la modele simple, clasice, pana la modele complexe, brodate sau cu aplicatii de pietre pretioase si semipretioase.

Indiferent ce model de tiara alegeti, trebuie sa stiti ca aceste accesorii completeaza tinuta unei mirese si o transforma intr-o adevarata aparitie.

Cum alegeti tiarele de mireasa?

Tiara trebuie sa se potriveasca perfect cu rochia de mireasa pe care o veti purta. Astfel, daca ati ales o rochie de mireasa simpla, puteti alege o tiara stralucitoare care evidentiaza atat tinuta, cat si coafura aleasa.

tiara regala

Daca ati ales o rochie de mireasa mai complexa, este indicat sa optati pentru o tiara mai simpla, care sa puna in valoare tinuta. O rochie de mireasa cu multe accesorii sau aplicatii necesita o tiara discreta, fina si eleganta.

De asemenea, tiara trebuie aleasa si in functie de coafura pe care mireasa o va avea. O tiara bine aleasa va transforma o mireasa intr-o adevarata diva.

tiara mireasa tip grecesc

Modele de tiare

Tiara în stil de coroană de prințesă

Tiara in stil de coroana de printesa

Pe locul întâi se clasează tiara în stil de coroană de prințesă, iar asta conform numărului mare de cereri pe care o are în special la evenimentele speciale din viața unei femei, precum ziua nunții. Dimensiunile acesteia și încrustarea prețioasă întăresc imaginea elegantă a unei mirese și se potrivește perfect cu rochiile în stil de prințesă sau cu croi în A. De asemenea, nu doar tiara este în stil de prințesă, ci și purtătoarea sa va atrage toate privirile.

Un model foarte frumos de tiara este cel simplu. Acest accesoriu este foarte discret si elegant. Pune in evidenta coafura miresei si o transforma intr-o adevarata printesa.

tiara simpla

O alta tiara foarte frumoasa este cea regala. Aceasta este perfecta pentru miresele care vor sa se simta sofisticate, elegante si foarte rafinate in ziua nuntii. Acest accesoriu se potriveste unei rochii simple de mireasa, dar si unei rochii cu o croiala mai complexa.

tiara eleganta tiara cu pietre pretioase

Un alt model de tiara care se afla in topul preferintelor mireselor este cel cu perle. Este foarte important sa alegeti tiara cu perle in aceeasi nuanta ca rochia de mireasa. De asemenea, este de preferat sa alegeti o astfel de tiara daca veti purta o rochie de mireasa din satin.

tiara mireasa swarovski

Tiara prețioasă în stil pieptene

Tiara pretioasa in stil pieptene

Acest stil de tiare este unul potrivit mai ales în compania unor coafuri fie ele simple sau sofisticate. O tiară stil pieptene vine foarte bine alăturată atât unui coc simplu, unui păr întins drept, cât și unei coafuri sofisticate și atent lucrate. Ele vin în diferite dimensiuni, astfel că își găsesc locul pe orice tip de păr și coafură. Acest accesoriu este cunoscut și folosit de foarte multe doamne și domnișoare, deoarece el are și valențe de truc, fiind la îndemână chiar și atunci când te pregătești pentru un eveniment și nu ai foarte mult timp la dispoziție pentru a-ți aranja părul.

Tiara în stil coroana din flori naturale

Tiara in stil coroana din flori naturale

Deși este cunoscută ca fiind un brevet în domeniul stilizării părului, tiara în stil de coroană cu flori naturale este o reminiscență care a traversat o multitudine de generații, împodobind capul mai multor doamne și domnișoare la zile de sărbătoare. Astăzi se găsesc o sumedenie de opțiuni printre care și florile naturale cărora li se adaugă dantelă, pene, franjuri, fulgi creând astfel un accesoriu inedit pentru cele care le poartă.

Tiara stil diademă fină

Tiara stil diadema fina

Pentru domnișoarele sau doamnele care își doresc să poarte ținute simple și totuși sofisticate, tiarele în stil de diademă fină sunt completarea perfectă pentru orice rochie. Potrivite atât coafurilor simple, cât și celor atent lucrate, ele aduc ținutei o notă de rafinament și eleganță. Acestea sunt cu grație contrapunctul unei ținute, elementul asupra cărora majoritatea privitorilor își vor îndrepta atenția atunci când vă vor remarca.

Tiara cu perle

Tiara cu perle

Tiara cu perle este expresia vie a eleganței și feminității. Acest accesoriu minimalist reușește să capteze atenția. Perlele inspiră întotdeauna rafinament, mai ales atunci când vin în compania unei rochii de mireasă în stil sirenă sau cu un croi drept. Tiarele din perle se potrivesc în mod deosebit coafurilor simple, lejere și ținutelor, de asemenea, deoarece ele însele au o anumită postură impozantă, iar apariția purtătoarelor lor va fi una de neuitat…

tiare floare

tiare mireasa

tiare negre mireasa

[widget id="rssimages-7"]