Modele de frizuri pentru mirese - Mireasa Perfecta.ro

Modele de frizuri pentru mirese

0 Comentarii

Nunta este cel mai important moment din viata ta si, de aceea, trebuie sa iti stea la indemana ideile de frizuri pentru mirese. Parul tau este important, din moment ce iti doresti sa arati fabulos in marea ta zi. Stresul si presiunea asupra miresei sunt mari si trebuie sa va organizati cat mai bine prioritatile, printre care si… parul. Coafura este un detaliu peste care nu vreti sa treceti in ziua nuntii, asa ca trebuie sa gasiti cea mai buna freza pentru voi.

Deciziile in materie de coafura se pot dovedi ele insele un stres suplimentar, dar, daca va veti gandi din timp, veti evita astfel de momente suparatoare.

freze mirese

Exista o multime de frizuri pentru mirese care de care mai frumoase, dar aceasta nu inseamna ca veti arata si voi la fel de bine cu toate. Fiecare femeie are o anumita forma a fetei, o anumita lungime sau structura a parului, fapt pentru care trebuie sa alegeti inteligent.

Se stie ca o freza nepotrivita este un real dezastru, nu numai la o nunta, ci in cadrul oricarui eveniment. La aspectul vostru contribuie o gama de elemente: rochia, machiajul, coafura, pantofii, de aceea fiecare in parte trebuie sa fie in regula, pentru un rezultat grozav in ansamblu. Numai asa veti arata extraordinar si veti radia frumusete si eleganta.

frizuri mireasa

Femeile din ziua de azi indraznesc in numar cat mai mare sa poarte parul scurt. Daca sunteti una dintre ele si sunteti si o viitoare mireasa, nu trebuie sa intrati in panica, deoarece cu siguranta exista numeroase frizuri de mireasa si pentru parul scurt.

Nu veti avea prea multe optiuni, dar veti putea gasi solutii care sa va placa. Cea mai buna solutie este accesorizarea. Puteti alege elemente florale care sa inlocuiasca voalul. Stralucirea trebuie sa fie o componenta de baza intr-un cadru atat de festiv. Purtati o diadema si aceasta va face totul, mai ales daca aveti o rochie de diva.

Miresele cu parul de lungime medie au mai multe optiuni cand vine vorba de freze pentru acest eveniment. Parul mediu inseamna de la linia maxilarului pana la umeri, asa ca, in functie de lungimea exacta, mireasa poate opta pentru bucle sau onduleuri, pentru un coc micut, in zona cefei, sau pentru o coafura mixta, o imbinare intre parul desprins si cel prins in coc, intre par drept si ondulat.

frizura mireasa

Accesoriile pot juca si ele un rol esential si in cazul parului mediu. Voalul poate fi mai bine fixat sau, daca lipseste, poate fi inlocuit cu tiare, cleme cu accesorii florale sau un fel de toca, ce le va imbina pe amandoua.

Parul lung permite executarea unui numar generos de frizuri pentru mirese. Orice coafura este posibila, orice mod de prindere sau de ondulare a parului. In functie si de locatie, coafura va poate defini tinuta…

Nu uitati nici in acest caz de forma fetei, de varsta, rochie, dar si de alti factori externi, care ar putea dauna coafurii voastre: conditii de vant, ploaie, umezeala etc.

freza mireasa frizuri mirese Modele de freze mirese freza par lung mireasa frizura par impletit mireasa freza par in coc mireasa freza mireasa 2014 frizuri mirese 2014 frizura mireasa par lungLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.