Coafuri pentru mirese grasute - Mireasa Perfecta.ro

Coafuri pentru mirese grasute

0 Comentarii

Coafurile pentru mirese grasute trebuie sa mascheze acele parti ale fetei de care nu esti mandra si sa iti puna in evidenta punctele forte. Tocmai din acest motiv, daca esti grasuta si urmeaza sa te casatoresti, acorda-ti cateva minute pentru a citi acest articol, in care iti vom prezenta cateva coafuri pentru mirese grasute, care it vor face fata sa para mai slabuta.

Up-do

In mod clasic, aceasta coafura presupune realizarea unui coc din jumatatea superioara de par, iar de obicei se face prin prinderea parului la spate. In felul acesta, mai mult se scot in evidenta imperfectiunile fetei, decat sa ascunda. Insa, iti venim in ajutor cu un pont pentru a adapta aceasta coafura pentru o mireasa grasuta: lasa libere doua suvite groase in fata, din laterale, si prinde doar restul parului doar din partea de sus, jumatatea inferioara lasand-o libera. In felul acesta, cele doua suvite lasate libere iti vor incadra fata si vor avea efectul de a atrage atentia asupra ochilor tai, si nu a obrajilor.

Ca accesoriu, poti folosi ace de par pentru prinderea cocului sau o coronita.

Filat

Tunde-ti parul in scari, adica filat, pentru ca aceasta coafura de mireasa grasuta va crea iluzia unei fete slabe. Treptele din coafura vor da volum parului tau. De aceea, o coafura potrivita pentru nunta ta va fi una in care sa iti aranjezi parul onduland fiecare treapta spre exterior. Iar pentru un efect si mai spectaculos, fa-ti breton intr-o parte, pentru a atrage atentia asupra privirii tale.

Bob fermecator

Un bob scurt asimetric este alegerea perfecta pentru o coafura de mireasa grasuta. Se face carare intr-o parte, in functie de unde vrei sa ai bretonul, iar acea bucata se lasa mai lunga decat cealalta.

Aceasta coafura ingusteaza fata si accentueaza trasaturile delicate ale fetei.

O poti accesoriza cu o coronita.

Bucle

Coafura cu bucle foarte simple, in valuri, este foarte potrivita pentru o fata rotunda, deoarece are efectul mult dorit, acela de a micsora fata.

Pentru a accesoriza coafura, foloseste o coronita sau un voal discret, prins in crestetul capului.

Scurt sau pixie

Aceasta coafura se realizeaza pe parul tuns scurt si este o alegere foarte inspirata in cazul in care ai fata grasuta, deoarece bretonul lung, intr-o parte, si perciunii mari iti vor ingusta fata…

De asemenea, pentru a-ti face fata sa para mai ingusta, opteaza si pentru ajustarea culorii parului. De exemplu, prin cateva suvite mai deschise decat culoarea parului tau, fata ta va deveni mai luminoasa, iar jocul de umbre si lumini din parul tau va face ca fata sa iti para mai slaba.Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.