Coafuri mirese roscate - Mireasa Perfecta.ro

Coafuri mirese roscate

0 Comentarii

Miresele cu parul roscat sunt captivante. Este ceva special si frumos in contrastul pe care il creeaza rochia alba si cositele roscate. Tocmai din acest motiv, coafurile de mirese roscate sunt deosebite, cu un farmec aparte. Daca ai parul roscat natural sau vopsit, ori daca te-am convins noi si acum intentionezi sa devii roscata pentru propria nunta, citeste randurile urmatoare si vei descoperi cateva coafuri pentru miresele roscate.

idei de coafuri pentru mirese roscate

Coronite impletite ca de printesa

Aceasta coafura este foarte simpla si se potriveste parului lung si roscat.
Se aleg doua suvite din laterale si se impletesc, dupa care se rasucesc in josul crestetului pentru a forma din ele doua coronite, care se fixeaza cu agrafe ascunse. Restul parului se onduleaza in bucle mari, lejere si se lasa sa curga pe spate.

Coronite impletite de printesa

Pentru accesorizare se foloseste o diadema, care se fixeaza desupra coronitei formata din cele doua impletituri.

In contrast cu rochia alba, aceasta coafura de mireasa roscata te va scoate din anonimat si te va pune intr-o lumina romantica si de neuitat.

Coc din par creponat

Clasicul coc merge de minune in cazul unei coafuri de mireasa roscata, insa pentru un plus de noutate, el se formeaza din par impletit marunt sau creponat, care se vede foarte frumos pe un par rosu.

Coc din par creponat

Asadar, poti alege sa iti impletesti tot parul in multe codite mici, pentru a-i da parului aspectul de impletitura ingusta, sau il poti crepona cu o placa speciala. Indiferent de alegerea pe care o faci, dupa ce parul e gata creponat, prinde-l din fiecare lateral si rasuceste-l in fiecare parte, pe langa ureche, ca pe o sarmaluta sau melcisor, iar varfurile prinde-le intr-un coc la baza capului. Accesorizeaza cu ace de par, o floare in coc si/sau cu o coronita.

Bucle intr-o parte

Aceasta coafura de mireasa roscata este foarte stilata si are un aer dramatic.

Parul se pune pe bigudiuri mari, pulverizand fiecare suvita in parte cu fixativ. Dupa aceea, se desface si se aranjeaza cu degetele cat mai bine. Se aduna tot parul si se prinde intr-o parte, fixandu-l bine cu agrafe, lasand sa curga pe umar buclele. Bretonul, daca ai, se aranjeaza si el in aceeasi parte, iar in cealalta parte se accesorizeaza coafura cu o piesa voluminoasa din tul, in forma de floare sau orice altceva, dupa preferinta.

Bucle intr-o parte

Efectul va fi garantat, parul roscat, rochia alba si accesoriul supradimensional te vor face sa arati de milioane.

Coafura „bobine”

Este o coafura de mireasa pentru roscatele cu parul mediu si reproduce stilul retro.
Partea de sus a parului se prinde in laterale sub forma de bobine, in stilul anilor ’40, iar parul ramas se onduleaza ca niste sarmalute si se lasa liber.

Coafura “bobine”

Accesoriul care da farmecul acestei coafuri este voalul din tul, prins in crestetul capului si lasat sa acopere fata pana la nivelul nasului…

mireasa sa par rosu mireasa cu parul intr-o parte coafura retro par roscat coafura mireasa roscata cu par prins coafura mireasa roscata cu flori coafura mireasa cu par roscat coafura roscata par impletit modele de coafuri mirese roscate coafura de nunta pentru roscateLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.