Coafuri mireasa stil grecesc - Mireasa Perfecta.ro

Coafuri mireasa stil grecesc

0 Comentarii

Coafurile de mireasa in stil grecesc sunt alegerea cea mai potrivita daca iti doresti ca in ziua in care te casatoresti sa arati precum o zeita din miturile grecesti. Coafura in stil grecesc este finuta, gingasa, lipsita de excese sau accesorii extravagante si atrage foarte mult tocmai datorita simplitatii sale. Asadar, daca iti doresti o coafura de mireasa in stil grecesc, vei atrage cu siguranta admiratia si privirile tuturor.

mireasa coafata in stil grecesc

In randurile urmatoare iti vom prezenta cateva coafuri in stil grecesc usor de realizat.

Coafura mireasa in stil grecesc cu breton si codite impletite

Este una dintre cele mai in trend coafuri grecesti ale momentului, iar la baza realizarii sale sta coada impletita in stil frantuzesc. Se pot face si mai multe coditele impletite strans intr-una singura. Acestea pot fi accesorizate cu dantele albe sau cercuri. Pentru realizarea ei este nevoie sa ai breton, iar varianta cea mai frumoasa este cu breton intr-o parte sau taiat piezis. La baza bretonului iti poti pune o diadema sau chiar voalul, si esti gata.

coafuri de nunta pentru mirese

O alta varianta a acestei coafuri de mireasa in stil grecesc este cea cu parul lasat liber, care se onduleaza si se lasa sa pice usor si romantic peste umeri. Daca ai parul lung si bretonul drept si des, aceasta coafura va arata si mai senzational. Pentru aerul grecesc al coafurii, parul tau trebuie sa aiba volum de la radacina. Ca accesoriu pentru par poti folosi o tiara sau ace cu floricele sau perle albe.

Coafura romantica de mireasa in stil grecesc cu parul prins in coc

Este o coafura potrivita pentru parul mediu si lung. Primul pas este pulverizarea cu fixativ a suvitelor de par si ondularea lor. Cum se termina de ondulat o suvita, cum se prinde cu o agrafa.

coafura mireasa greceasca

La final, se desprind suvitele de par si se formeaza din ele frumos si cu grija un coc romantic, plin de bucle, prins cu multe agrafe sau cu ace pentru par speciale pentru mirese. In laterale se lasa cate doua suvite subtiri libere care se onduleaza, iar daca ai breton, acesta se da intr-o parte si se prinde deasupra urechii, dar lejer…

Apoi coafura se mai acopera cu un strat de fixativ si se asaza peste par un lantisor cu pietricele sau o coronita, pentru a obtine o veritabila coafura de mireasa in stil grecesc.

coafura par impletit greceasca Coafura mireasa stil grecesc Coafura par lung mireasa stil grecesc Coafura in stil grecesc Coafuri in stil grecesc pentru mirese coafuri grecesti coafura greceasca pentru mireasa coafura par impletit cu flori mireasa model de coafura in stil grecescLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.