Coafuri mireasa printesa - Mireasa Perfecta.ro

Coafuri mireasa printesa

0 Comentarii

Esti femeie si cu siguranta visai de mica la ziua in care te vei casatori, analizand in minte fiecare detaliu legat de ziua cea mare. Citeai povesti cu printi si printese si iti doreai sa iti gasesti alesul. Acum, cand a venit ziua nuntii, vrei sa ai o coafura de mireasa ca o printesa.

Coafura cu coc pentru mireasa printesa

Venim in intampinarea dorintelor tale si iti dam cateva idei legate de cum sa iti aranjezi parul in ziua cununiei, pentru a obtine coafura de mireasa pe care ti-o doreai in stilul unei printese.

Impletitura din cosite
Aceasta coafura este realizata din doua codite impletite inversate, una in sensul acelor de ceasornic, iar cealalta in sens opus.

Incepe prin a impleti parul, adaugand din mers suvite de par. Prima codita impletita incepe din spatele urechii drepte si merge in directia opusa acelor de ceasornic, paralela cu linia parului, pana ajunge la urechea stanga. Cand ai terminat sa o impletesti, prinde-o cu o agrafa.

Coafuri mireasa printesa par lung

A doua codita se realizeaza incepand din crestetul capului, putin spre stanga. Aceasta vine in sensul acelor de ceasornic, catre urechea dreapta. In timp ce o impletesti, continua sa adaugi tot parul care ti-a ramas. Cand ai terminat, prinde-o cu o agrafa.

Urmatorul pas este sa ascunzi varfurile coditelor. Indoaie prima codita sub cea de-a doua si fixeaz-o cu agrafe. Prinde varful celei de-a doua codite si foloseste-l pentru a acoperi partea dintre prima si a doua codita. Fixeaza cu agrafe si ascunde-l sub prima codita.

In functie de lungimea parului, aceasta coafura se poate adapta, la fel ca si unghiurile coditelor.

La final, poti accesoriza aceasta coafura de mireasa-printesa cu agrafe cu pietricele albe, flori sau fluturasi, pentru un aspect romantic.

Coafuri mireasa printesa cu coc

Cosite de fecioara
Este o coafura foarta simpla, dar foarte frumoasa si de efect.
Se incepe cu o suvita de par din spatele urechii sau mai sus putin, in functie de lungimea parului tau. Imparte suvita in doua si incepe sa le incrucisezi pana la varfuri. Apoi aceasta suvita de par rasucita trece-o peste par, pana la urechea opusa, si fixeaz-o cu agrafe. Repeta aceiasi pasi si cu o suvita din partea cealalta. Ai grija ca varfurile sa fie ascunse bine.

Pentru un aer cat mai boem, onduleaza putin restul parului si lasa-l sa iti curga pe umeri. Cand aceasta coafura de mireasa in stil printesa e gata, nu mai ramane decat sa iti pui voalul si sa spui ”Da!” alesului tau.

model de coafura printesa

Poti opta si pentru alte coafuri de mireasa in stil printesa, tinand cont de faptul ca ele sunt foarte simple si e suficient sa ai in par bucle si onduleuri prinse si aranjate intr-o multitudine de feluri si accesorizate cu tiara, coronita sau voal de mireasa…

coafura de printesa Coafura mireasa printesa coafura simpla pentru mireasa coafura mireasa printesa cu pietre coc de printesa pentru mireasa coafura mireasa cu voal printesa coafura par ondulat mireasa printesa coafura mireasa eleganta printesa coafura cu flori tip printesa coafura mireasa par lung coafura printesa kate middleton coafura par lung pentru mireasa printesa mireasa coafura de printesa mireasa cu coafura de printesa

[widget id="rssimages-7"]