Coafuri mireasa in functie de rochie - Mireasa Perfecta.ro

Coafuri mireasa in functie de rochie

0 Comentarii

Cand te pregatesti pentru ziua nuntii in cel mai mic detaliu, trebuie sa tii cont de faptul ca rochia si coafura sunt dependente una de cealalta. De aceea, cel mai bine este sa alegi coafura de mireasa in functie de rochie, deoarece acea zi este de neuitat si toti ochii vor fi atintiti asupra ta, iar imaginea pe care o expui va trebui sa fie perfecta, sa creeze o unitate si o continuitate, totul sa fie asortat si potrivit cu restul infatisarii. Pentru a pastra armonia dorita intre coafura si tinuta in ziua cea mare, noi iti spunem de ce anume sa tii cont pentru a alege o coafura de mireasa in functie de rochie.

Coafuri pentru rochia stil flamenco

Daca vei alege sa porti la nunta o rochie cu volum, in stilul flamenco, atunci coafura ta trebuie sa fie in stilul latino: coc intr-o parte, accesorizat cu o floare mare.

Coafuri pentru rochia stil flamenco

Coafuri pentru rochia tip barcuta

Daca rochia ta este stil barcuta, adica iti dezveleste umerii, atunci coafura pe care trebuie sa o alegi este cea cu parul pe spate sau lasat liber. Il poti purta cu bucle romantice aduse pe umeri, incadrand astfel decolteul si chipul tau, accesorizat cu o diadema, daca este mediu ca lungime. Totodata, pentru o astfel de rochie, poti opta pentru o coafura cu parul drept, prins in coada de cal cat mai aproape de crestet.

Coafuri pentru rochia tip barcuta

Coafuri pentru rochia de mireasa in stil retro

Daca iti place stilul retro si ai de gand sa iti alegi o rochie inspirata din anii trecuti, atunci trebuie sa stii ca si coafura ta de mireasa trebuie sa fie in functie de rochia aleasa.

Pentru a avea modele de inspiratie, horataste perioada din care sa „furi” idei, fie belle epoque, interbelica, fie postbelica, si uita-te pe site-urile de specialitate, in arhive foto sau de ce nu, in albumele cu pozele bunicii tale.

Coafuri pentru rochia de mireasa in stil retro

Coafuri pentru rochia de mireasa in stil retro

In cazul in care rochia ta este retro, cu manecute, atunci sa stii ca esti in trend, pentru ca acest stil a revenit, dovada ca si ducesa Kate Middleton a purtat o astfel de rochie. Cel mai bine pentru aceasta rochie se potriveste o coafura clasica, de tip balerina, diverse modele de coc sau parul lasat liber, cat mai natural posibil.

Coafuri pentru rochia de mireasa cu spatele gol

Rochiile de mireasa cu spatele gol sunt fara indoiala foarte senzuale, asadar si coafurile trebuie sa fie fascinante.

Cele mai potrivite coafuri de mireasa in functie de o rochie cu spatele gol sunt cele cu parul ondulat, lasat sa curga pe spate, eventual prins cu agrafe finute intr-o parte sau in laterale.

Coafuri pentru rochia de mireasa cu spatele gol

Coafuri pentru rochii de mireasa tip sirena

Rochiile in stilul sirena pun in evidenta formele trupului si, de aceea, si coafura trebuie sa accentueze trasaturile…

Coafurile de mireasa in functie de rochia tip sirena pun accent pe un look lejer in general, fie ca este vorba de impletituri sau par lasat liber. In acelasi timp, potrivite sunt si cocurile simple, fixate la baza cefei.

Coafuri pentru rochii de mireasa tip sirenaCoafura mireasa in functie de rochieCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.